Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε τις επαφές με Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος!

Επιβεβαίωσε τις επαφές με Γιουβέντους ο Παπασταθόπουλος!
Eurokinissi

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τράβηξε πάνω του τα βλέμματα αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων για ακόμα ένα καλοκαίρι. Το όνομα του διεθνή Έλληνα κεντρικού αμυντικού ακούστηκε πολύ για τη Γιουβέντους, με τον ίδιο να επιβεβαιώνει τις επαφές με την πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Ο Παπασταθόπουλος μίλησε στο “Kicker”, επιβεβαιώνοντας ότι είχε επαφές με τον προπονητή της Γιουβέντους, Μάσιμο Αλέγκρι, ενώ κατέστησε σαφές ότι τη δεδομένη στιγμή είναι αφοσιωμένος στην Ντόρτμουντ.

“Γνωριζόμαστε με τον Αλέγκρι από τότε που συνεργαστήκαμε στη Μίλαν”, δήλωσε αρχικά ο Έλληνας στόπερ. “Έχω μιλήσει τόσο μαζί του, όσο και με άλλους, όμως είμαι επαγγελματίας και θα δώσω το 100% για την ομάδα μου”, πρόσθεσε ο Παπασταθόπουλος.

“Έκραξε” συμπαίκτη του ο Σωκράτης

“Η Ντόρτμουντ χρειάζεται παίκτες που θέλουν να είναι μέλη της οικογένειάς της και ο Ουσμάν είναι σαφές πως δεν θέλει κάτι τέτοιο. Είναι καλό παιδί, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα”, δήλωσε αρχικά ο 29χρονος Έλληνας αμυντικός.

Και συνέχισε ο Παπασταθόπουλος, λέγοντας για τον Ντεμπελέ: “Θα πρέπει να καταλάβει πως πρέπει να δουλεύει για την ομάδα και να ηρεμήσει. Δεν μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και θα έπρεπε να πάρει παράδειγμα από τον Ομπαμεγιάνγκ. Κι εκείνος είχε τη δυνατότητα να πάρει μεταγραφή, αλλά είναι απόλυτα επαγγελματίας σε κάθε αγώνα και κάθε προπόνηση. Στο Κύπελλο έπαιξε και έβαλε τρία γκολ, ενώ ο Ουσμάν δεν ήταν καν παρών. Δεν θα πρέπει να ξεχνά πως έχει ακόμη συμβόλαιο. Μας έχει προσφέρει πολλά, μπορεί να κάνει τη διαφορά, αλλά θέλουμε παίκτες που να επιθυμούν να παίζουν στη Ντόρτμουντ και ο Ουσμάν από ό,τι φαίνεται δεν το θέλει”.

Ποδόσφαιρο Τελευταίες ειδήσεις