Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με Παππά-Αδαμίδη για την αγορά μετοχών της ΑΕΚ ο Μακρής!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο πρώην μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής εξέφρασε δημόσια την επιθυμία του να εμπλακεί με τα διοικητικά της ΑΕΚ και αποκάλυψε τις συζητήσεις που είχε με τους Πέτρο Παππά και Σταύρο Αδαμίδη.

Έξαλλος ο Αδαμίδης: Αν δεν ήμουν πρόεδρος θα σας περίμενα και εγώ με τον κόσμο

Ο αγοραστής που έψαχνε ο Πέτρος Παππάς φαίνεται ότι είναι ο Κώστας Μακρής. Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας μίλησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ για την πρόθεση του να μπει στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ:

“Έχουμε κάνει μια συζήτηση με τον Παππά και τον Αδαμίδη. Τους εξήγησα ποιο είναι το πλάνο μου και τι πρέπει να γίνει. Με ενδιαφέρει η περίπτωση της ΑΕΚ γιατί είναι ένα μεγάλο «μαγαζί» αλλά δε μπορώ να πω τίποτα παραπάνω γιατί έχουμε κάνει μόνο μία συζήτηση. Αν αναλάμβανα την ΑΕΚ θα ήθελα 4-5 επενδυτές ακόμα μαζί μου και βέβαια τους κ. Παππά και Νοτιά όπως και τον κ. Χατζηιωάννου.”

Ο Κώστας Μακρής υπήρξε μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, ενώ σύγκαταλέγεται μεταξύ των πλουσιοτέρων ανθρώπων της Αυστραλίας, με περιουσία που ανέρχεται στο 1,2 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας μίλησε και για την περίοδο που ήταν στην Παναχαϊκή:

“Ακόμα και στους Πακιστανούς που ήταν στο λιμάνι τους χρωστούσαν λεφτά από την ομάδα, για να καταλάβετε σε τι οικονομικό σημείο βρισκόταν η ομάδα. Είναι ψέμα ότι άφησα χρέος στην ομάδα καθώς όταν έδωσα εγώ την ομάδα δεν είχε χρέη. Έβαλα πολλά χρήματα στην Παναχαϊκή. Έβαλα πάνω από 10 εκατ. ευρώ για να μπορέσω να ξεχρεώσω την ομάδα. Μιλάω για ποδοσφαιριστές που ήταν απλήρωτοι και τους πλήρωσα εγώ. Να μου βρείτε έναν που πέρασε από η Παναχαϊκή που δε πληρώθηκε. Για τις προσφυγές που έγιναν το πρώτο εξάμηνο, είναι γιατί δεν ήξερα τους νόμους.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε