Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Επιβεβαίωση από Βραζιλία για “Ρόνι”

Οι δηλώσεις του Βλάση Τσάκα περί πιθανής συμφωνίας με τον Ροναλντίνιο έχουν κάνει το… γύρο του κόσμου. Βραζιλιάνικη ιστοσελίδα επιβεβαιώνει την ύπαρξη ενδιαφέροντος από τρεις ομάδες για τον “Ρονι”, μία εκ των οποίων είναι και ο Παναθηναϊκός. Τα ξένα ΜΜΕ γράφουν για το ενδιαφέρον των “πρασίνων” για τον “Γκαούτσο”.
 
Πολλά είναι τα αθλητικά ειδησιογραφικά σάιτ που αναδημοσιεύουν την συγκεκριμένη είδηση, ωστόσο η βραζιλιάνικη “globo.com” επιβεβαιώνει πως ο Ροναλντίνιο έχει δεχτεί πρόταση από τον Παναθηναϊκό και όχι μόνο!
 
Βάση της συμφωνίας, ο Ροναλντίνιο θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό μέχρι το 2014 και θα πάρει 30 εκατ. ευρώ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Φλαμένγκο μέχρι το 2014 και μάλιστα υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του βάση της οποίας για να πουληθεί σε ομάδα του εξωτερικού πρέπει να πάρει 400 εκατ. ρεάλ (167.100 εκατ. ευρώ)”.
 
Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα υποστηρίζει πως ο “Ρόνι” όντως έχει δεχτεί προτάσεις από το εξωτερικό και πως η Φλαμένγκο είναι ενημερωμένη γι’ αυτό. Η μία μόνο είναι από τον Παναθηναϊκό. Οι άλλες δύο είναι από την πρώην του ομάδα Παρί Σεν Ζερμέν και η άλλη από ομάδα της Κίνας.
 
Πάντως, η “globo.com” τονίζει πως η “Φλα” θα απορρίψει τις προτάσεις εάν τα βρει με την εταιρία που έχει αναλάβει το αθλητικό της μάρκετινγκ.
 
Η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα “lancenet.com.br” αφού αναδημοσιεύει το ρεπορτάζ για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ροναλντίνιο επιβεβαιώνει και αυτή πως ο 43χρόνος άσος έχει προβλήματα οικονομικής φύσης με την Φλαμένγκο.
 
Τα αθλητικά ΜΜΕ σε όλον τον κόσμο αναδημοσιεύουν τις πληροφορίες που αποκάλυψε ο Βλάσσης Τσάκας.
 
Η ισπανική ιστοσελίδα “mundodeportivo.com” έχει τη μεταγραφή του Ροναλντίνιο ως βασικό της θέμα και μάλιστα αναφέρει πως ο “Ρόνι” λατρεύει την Ελλάδα και τα μπουζούκια!
 
Η πορτογαλική “A Βola” αναφέρει: “Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας θέλει τον Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό. Ο Πρίγκιπας Σουλτάν Μπιν Αμπντούλ-Αζίζ Αλ Σαούντ διαπραγματεύεται την μεταγραφή του Ροναλντίνιο της Φλαμένγκο για τον Παναθηναϊκό του Ζεσουάλδο Φερέιρα έναντι 30 εκατ. ευρώ”.
 
Η ιταλική “Corriere dela Serra” γράφει: “Ο Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη για τον Παναθηναϊκό»”.
 
Η γαλλική έκδοση του “Eurosport” αναφέρει: “Ο Ροναλντίνιο στον Παναθηναϊκό; Ο Βραζιλιάνος άσος ενδέχεται να μεταγραφεί στον Παναθηναϊκό τον Δεκέμβριο σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Σαουδάραβα Πρίγκιπα που διαπραγματεύεται την αγορά του ελληνικού συλλόγου. Ο “Πάνα” θα πληρώσει 30 εκατ. ευρώ στην Φλαμένγκο για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο άσο ως τον Ιούνιο του 2014. Στο `παιχνίδι’ για τον Ρόνι είναι και η Παρί Σεν Ζερμέν”.

Τέλος η αγγλική ιστοσελίδα “soccerway.com” αναφέρει: “Ο Βραζιλιάνος στράικερ Ροναλντίνιο μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο Σαουδάραβας Πρίγκιπας Σουλτάν μπιν Αμπντούλ-Αζίζ Αλ Σαούντ διαπραγματεύεται την αγορά του Παναθηναϊκού, μιας από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και θέλει να φέρει τον άσο της Φλαμένγκο στην Αθήνα”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε