Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Εποχή Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό – 22 Νοεμβρίου ολοκληρώνεται το deal

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η οικογένεια Βαρδινογιάννη μετά από 32 χρόνια είναι έτοιμη να παραδώσει τις τύχες του Παναθηναϊκού στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα, Αλ Σαούντ. Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών ήταν το πρώτο μεγάλο βήμα και πλέον απομένουν τα διαδικαστικά για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

Τις επόμενες 2 εβδομάδες θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε στις 22 Νοεμβρίου να έχουν ολοκληρωθεί τα πάντα και ο Πρίγκιπας Αλ Σαούντ να γίνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Όλα τα εμπόδια ξεπεράστηκαν και την Παρασκευή εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη θα βρεθεί στη Γενική Συνέλευση για να ενεργοποιήσει τις μετοχές του Τζίγγερ και να ψηφιστεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά 15 εκ. ευρώ.

Την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και ο οικονομικός έλεγχος της ΠΑΕ που θα διαρκέσει ως τις 18 Νοεμβρίου. Αν όλα πάνε καλά στις 21 Νοεμβρίου ο Πρίγκιπας θα καταθέσει σε ειδικό λογαριασμό 15 εκ. ευρώ, δεμευμένα από την ΠΑΕ.

Την επόμενη ημέρα θα γίνει η μεταβίβαση του 54,7% των μετοχών και θα ξεκινήσει η εποχή Πρίγκιπα στον Παναθηναϊκό. Στα τέλη Νοεμβρίου θα γίνει και η νέα ΓΣ για να ορίσει το νέο διοικητικό συμβούλιο.

Όσον αφορά στις εγκαταστάσεις της Παιανίας, ο Πρίγκιπας προτίθεται να νοικιάσει για 3 χρόνια το προπονητικό κέντρο και εν συνεχεία να συζητήσει το ενδεχόμενο αγοράς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε