Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Εργάτης… πολυτελείας!

ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR
ΦΩΤΟ GAZZETTA.GR

Στην προϋπηρεσία έγραφε ισπανικό πρωτάθλημα. Στις συστάσεις, Μανόλης Παπαμακάριος. Στα ενδιαφέροντα, γκολφ και οικογένεια. Το gazzetta.gr παρουσιάζει το βιογραφικό του Άντι Πάνκο, που του έδωσε τη «δουλειά» στον Παναθηναϊκό.

Το Χάρισμπουργκ στην Πενσυλβανία μπορεί να είναι ένας ευλογημένος τόπος για ένα παιδί. Το εργοστάσιο σοκολάτας κάνει την πόλη να μοιάζει με γλυκό πειρασμό και ο δρόμος προς το Hershey’s μια όμορφη κυριακάτικη εκδρομή. Με τέτοιες εικόνες ξεκίνησε η ζωή του Άντριου Τζον του τρίτου, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Νοεμβρίου του 1977 στην πρωτεύουσα της έκτης πιο διάσημης πολιτείας των Ηνωμένων Πολιτειών. Το αριστοκρατικό του όνομα μαρτυρά και την πλούσια οικογένεια, στην οποία μεγάλωσε. Ο πατέρας του ήταν επιφανής πολίτης και καταξιωμένος γιατρός, ενώ ο θείος του τιμημένος βετεράνος πολέμου.

Τίποτα απ’ όλα δεν θα είχαν σημασία τον Μάρτιο του 1979. Ούτε το εργοστάσιο σοκολάτας, ούτε η καταγωγή, ούτε ο πλούτος. Οι μεγάλες καμινάδες που φαίνονταν από το Χάρισμπουργκ μαρτυρούσαν μια άλλη βιομηχανία στην περιοχή. Σε απόσταση περίπου 19 μιλίων το πρωί της 28ης Μαρτίου το πρώτο πυρηνικό ατύχημα θα σήμανε τον συναγερμό. «Ήμουν πολύ μικρός για να θυμάμαι τι έγινε, μόλις δύο ετών», θα περιγράψει ο ίδιος, όμως η μικρή του πόλη θα ζήσει τον πανικό. 49.000 άνθρωποι θα κληθούν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους, ώστε να προφυλαχτούν απ’ το ατύχημα, το οποίο ήταν εντάσεως πέντε σε κλίμακα του εφτά.

Διαβάστε περισσότερα στο gazzetta.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε