Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έργο” Φραγκουλάκη – “Βύθισε” τον ΠΑΣ ο Εργοτέλης

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με καλύτερο του παίκτη και σκόρερ τον αρχηγό τους οι Κρητικοί έδειξαν για ακόμα μία φορά το καλό τους πρόσωπο στο γήπεδο τους επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και επιβεβαίωσε πως μέσα στην έδρας της μεταμορφώνεται. Σε έξι ματς στο Παγκρήτιο ο Εργοτέλης μετράει πλέον τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό, την ώρα που εκτός έδρας αγνοεί ακόμα το τρίποντο.
 
Πρωταγωνιστής του ματς ήταν ο Φραγκουλάκης, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό με δυνατό σουτ κι ενώ νωρίτερα Κουτσιανικούλης και Μπούντιμιρ είχαν… κρύψει τη μπάλα. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και για δεύτερο γκολ και το πέτυχαν στο 63ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φραγκουλάκη ο Κώτσιος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Κι εκεί που όλα έδειχναν πως το ματς είχε τελειώσει ο Σαρρής ανέτρεψε τον Μπακαγιόκο μέσα στην περιοχή και ο επιθετικός του ΠΑΣ μείωσε από την άσπρη βούλα στο 80ο λεπτό. Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο επικίνδυνα για τον Εργοτέλη όταν τρία λεπτά αργότερα ο Σαρρής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση αλλά με τρόπο ανορθόδοξο που είχε σαν αποτέλεσμα το 2-1 να μείνει μέχρι το φινάλε.
 
Eργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Βίσιο, Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Σασιασβίλι, Φραγκουλάκης (73’ Κυριακίδης), Σαρρής, Γιαλούσης, Κατσικοκέρης, Μπούντιμιρ (65’ Λεάλ), Μπέτο.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Φέγκρους, Λίλα, Κώτσιος, Πάντος, Βίλα (57’ Μπεσέρα), Ντε Βινσέντι (82’ Κουέβας), Τζημόπουλος, Μπακαγιόκο, Κεϊτά (67’ Κυριάκος), Γεωργίου, Σκαρντοβέλι.
 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε