Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

Έργο Ορφανού

Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγύρισαν μία νίκη μετά από καιρό
Οι παίκτες του Εργοτέλη πανηγύρισαν μία νίκη μετά από καιρό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Ορφανός μπήκε στο γήπεδο στο 62΄ και τρία λεπτά αργότερα πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης στη νίκη του Εργοτέλη επί του Λεβαδειακού.

Η ομάδα της Βοιωτίας ξεκίνησε καλύτερα το ματς, όμως η μεγάλη ευκαιρία ήρθε από τους γηπεδούχους όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φραγκουλάκη ο Μπαλάφας πήρε την κεφαλιά και η μπάλα σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Καρακώστα.

 
Στο δεύτερο μέρος οι Κρητικοί ανέβασαν “στροφές” και κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με το εκπληκτικό σουτ του Ορφανού στο 65ο λεπτό.
 
Η νίκη αυτή ήταν η πρώτη για τον Εργοτέλη μετά από 5 ανεπιτυχή αποτελέσματα και δίνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου. Από την άλλη ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην προτελευταία θέση και τα πράγματα δυσκολεύουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Εργοτέλης (Καραγεωργίου): Πόσα, Γελαδάρης, Χίμπλινγκερ, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Ζούνιορ, Μπαλάφας, Φραγκουλάκης (51′ Μπέτο), Τσεσνάουσκις (90′ Κορδονούρης), Λεάλ, Βερπακόφσκις (61′ Ορφανός)

Λεβαδειακός (Ερνάντεθ): Καρακώστας, Μουλόπουλος, Ζησόπουλος, Κόλτζος, Μασάδο (67′ Σιστόν), Ταραλίδης (80′ Μπαλβορίν), Μπεγκόνια, Σόλα, Μπάρκογλου (80′ Αμπουμπακάρι), Ναπολεόνι, Γκονσάλες

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε