Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έρχεται επιβεβαίωση για τον Πρίγκιπα απ’ την Πρεσβεία

Μπορεί να έληξε την Πέμπτη η προθεσμία που είχε δώσει ο Γ. Βαρδινογιάννης για την παρουσίαση εγγράφων, από την πλευρά του Πρίγκιπα, αλλά το σήριαλ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ από τον Σαουδάραβα φαίνεται πως… συνεχίζεται. O Γρηγόρης Δαμουλάκης, το τρίτο πρόσωπο που εμφανίστηκε σήμερα στο προσκήνιο, μετά τον Τσάκα και τον Πρίγκιπα.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών η Πρεσβεία της Σαουδική Αραβίας στην Ελλάδα θα εκδώσει Δελτίου Τύπου στο οποίο θα αναφέρεται στον Σαουδάραβα Πρίγκιπα.
 
Σε αυτή την επίσημη τοποθέτηση, η Πρεσβεία θα παίρνει θέση για πρώτη φορά στο ζήτημα που έχει προκύψει και θα ενημερώνει πως όντως ο πρίγκιπας είναι υπαρκτό πρόσωπο (δεν αποκλείεται μάλιστα να υπάρχει και δήλωση του υποψήφιου επενδυτή).
 
Παράλληλα, ίσως γίνει αναφορά στο ενδιαφέρον του για την αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με μία επίσημη επιβεβαίωση, κάτι που ουσιαστικά θα αποτελεί και την πρώτη εγγύηση για τις επιθυμίες του Πρίγκιπα.

Πάντως, ο Γρηγόρης Δαμουλάκης, ο εμφανίζεται ως το τρίτο πρόσωπο που εμφανίστηκε σήμερα στο προσκήνιο, μετά τον Τσάκα και τον Πρίγκιπα, εξέφρασε την πίστη του πως το deal θα ολοκληρωθεί.
 
Μιλώντας στο “www.sport-fm.gr. ο εισαγωγέας εξαγωγέας τροφίμων, είναι γεωπόνος από την Ιεράπετρα βάζει το χέρι του στη φωτιά για το ότι “μπορεί η όλη ιστορία να φαίνεται σαν παραμύθι, αλλά δεν είναι…”
 
Σε δηλώσεις του σε αθλητικά ραδιόφωνα και άλλες αθλητικές ιστοσελίδες ο κ. Δημουλάκης είπε επίσης ότι: “Δεν θα ήθελα να πω πολλά για το θέμα αλλά να ξέρετε πως ο πρίγκιπας είναι τόσο ισχυρός οικονομικά που όχι μόνο τον Παναθηναικό μπορεί να αγοράσει αλλά ακόμα και την Μπαρτσελόνα.
 
Έχει τεράστια περιουσία και από την πλευρά του πιστεύω ότι μπορεί να θεωρεί ότι η υπόθεση είναι τελειωμένη”. Όσον αφορά τον πρίγκιπα ο κ. Δημουλάκης εξήγησε: “Έχει πολύ μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Να ξέρετε ότι ο πρίγκιπας θα πάρει τον Παναθηναϊκό και θα μεγαλουργήσει γιατί είναι νέος, λεβέντης, φιλόδοξος, ποδοσφαιρόφιλος και μεγάλο πουγκί. Οι επαφές είναι προχωρημένες και αν ο Βαρδινογιάννης έχει κάποιες επιφυλάξεις και ενδοιασμούς, είναι φυσιολογικό. Ο πρίγκιπας, πάντως, και θέλει και μπορεί, προπαντός μπορεί”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε