Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχεται και δίνει πριμ για τα ντέρμπι ο Πρίγκιπας!

Ο Σουλτάν Αλ Σαούντ αναμένεται στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ προτίθεται να δώσει πριμ 1 εκατ. ευρώ στους παίκτες του Παναθηναϊκού αν κερδίσουν τα ντέρμπι με την “Ένωση”, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Μέσα στην μέρα αναμένεται το νέο ραντεβού των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ με την πλευρά του Σαουδάραβα να εκφράζει την αισιοδοξία προς το μνημόνιο συμφωνίας θα υπογραφεί μέχρι την Τετάρτη.
 
Παρόλαυτα ο Πρίγκιπα δεν θα έρθει άμεσα στην χώρα μας καθώς θέλει να συνδυάσει την επίσκεψη του με έναν εντός έδρας αγώνα του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με το πιο πιθανό σενάριο θα βρίσκεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Τρίτη για να μιλήσει με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ακολούθως τα ταξιδέψει στην Κρήτη για άλλες δουλειές. Μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα για να δώσει το παρόν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου, ενώ ετοιμάζει και μία έκπληξη στους παίκτες. Ο πρίγκιπας προτίθεται να δώσει πριμ 1 εκατ. ευρώ αν πετύχουν το 3 στα 3 στα ντέρμπι με ΠΑΟΚ την Κυριακή, με ΑΕΚ στις 6 Νοεμβρίου και με Ολυμπιακό στις 16 Νοεμβρίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε