Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται και υπογράφει στο “τριφύλλι” ο Κάστρο – “Παγώνει” του αμυντικού

Ο Πορτογάλος αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας για να υπογράψει με τον Παναθηναϊκό. Η στασιμότητα στην μεταγραφή Μπουμσόνγκ βάζει στην άκρη την περίπτωση του Ντουγκλάο.
Με Ζεκά κόντρα στην Μακάμπι

Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” ειδοποίησαν την Πόρτο ότι θα ενεργοποιήσουν την προφορική συμφωνία που έχουν μαζί της και έτσι, μόλις τελειώσουν οι υποχρεώσεις του 24χρονου με την Εθνική της χώρας του την Τετάρτη, ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

 
Όλα αυτά βέβαια θα γίνουν, αφού μέσα στην εβδομάδα θα αποτελέσει παρελθόν από τον Παναθηναϊκό ο Νταμιέν Πλεσί. Στο “τριφύλλι” περιμένουν την επίσημη πρόταση της Ινγκολστάντ, με την οποία έχει προφορική συμφωνία ο Γάλλος μέσος και μόλις έρθει αυτή, τότε η ομάδα θα απαλλαγεί από ένα ακόμη βαρύ συμβόλαιο.
 
Ο Κάστρο αναμένεται να πάρει γύρω στις 700.000 ευρώ για τον ένα χρόνο που θα βρεθεί στην Ελλάδα, ενώ το ίδιο ποσό θα πάρει και η Πόρτο για να τον παραχωρήσει δανεικό.
 
Όσον αφορά για την θέση του κεντρικού αμυντικού, δεν έχουν υπάρξει εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις του Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ με τη Βόλφσμπουργκ. Η στασιμότητα αυτή, βάζει… στην αναμονή την περίπτωση του Ντουγκλάο.
 
Πάντως, σύμφωνα με την “Equipe”, ο Μπουμσόνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπάγερ Λεβερκούζεν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε