Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχεται “καμπάνα” στον Άρη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σαν να μην έφτανε στον Άρη η δεινή βαθμολογική θέση μετά την ήττα από την Βέροια, έχει να αντιμετωπίσει και τον κίνδυνο τιμωρίας για τα όσα έγιναν στο ματς της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι κίτρινοι μπορεί να γλίτωσαν τα χειρότερα αφού ο Ανδρέας Παππάς περίμενε να αποχωρήσει ο κόσμος από το γήπεδο και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση, όμως το πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει θα είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Οι οπαδοί του Άρη έδωσαν δυναμικό παρών στη Βέροια όμως κάποιοι εξ αυτών ξέφυγαν και μπήκαν ουκ ολίγες φορές στον αγωνιστικό χώρο.

ΟΙ διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα τις διακοπές που υπήρξαν στην αναμέτρηση και τόνισε τις προσπάθειες των ανθρώπων του Άρη να τους απομακρύνουν. Αυτό αναμένεται να βοηθήσει τους κίτρινους στην απολογία τους.

Οι κίτρινοι έχουν βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση. Η Βέροια με τη νίκη της ανέβηκε στους 26 βαθμούς εκεί που βρίσκονται η ΑΕΚ και ο ΟΦΗ. Ο Άρης είναι 4 βαθμούς πίσω και αν θέλει να δωθεί θα πρέπει να ξεπεράσει, τουλάχιστον, μία από τις ομάδες που είναι από πάνω του.

Στις τελευταίες 6 αγωνιστικές θα ψάξει βαθμούς σε όλα τα ματς, αρχής γενομένης από τον πολύ κρίσιμο αγώνα κόντρα στον Λεβαδειακό, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το πρόγραμμα του Άρη:

Άρης – Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης
Άρης – Πανθρακικός
Ατρόμητος – Άρης
Άρης – Αστέρας Τρίπολης
Ξάνθη – Άρης

Ρεκόρ στη Superleague – Δείτε τα γκολ της πιο παραγωγικής αγωνιστικής

Βασίλισσα στο φινάλε – Η Βέροια…σκότωσε στις καθυστερήσεις τον Άρη

Βεντέτα! – Επεισόδια μεταξύ οπαδών Άρη και ΠΑΟΚ στη Βέροια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε