Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Έρχεται… ξεσκαρτάρισμα στην ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο αριθμός του ρόστερ της Ένωσης είναι μεγάλος και ο Μανόλο Χιμένεθ παίρνει… ψαλίδι, προκειμένου να κάνει την δουλειά του με τον απαραίτητο αριθμό παικτών

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν φτάσει να έχουν στις τάξεις τους περίπου 36 ποδοσφαιριστές. Έτσι τις επόμενες ημέρες ο Ισπανός τεχνικός πρόκειται να κάνει τις εισηγήσεις του για δανεισμούς και λύσεις συμβολαίων σε παίκτες, με τη διοίκηση να ελπίζει ότι θα μπορέσει να αποφορτίσει το ρόστερ.
 
Με τον Κλαούντιο Νταντόμο υπάρχει συμφωνία και αναμένεται να υπογράψει τη λύση του συμβολαίου του. Πολύ κοντά στην έξοδο βρίσκεται και ο Αντώνης Ρίκκα, όπως και ο Σταμάτης Καλαμιώτης.
 
Ο μεγάλος. πονοκέφαλος για τον “Δικέφαλο” είναι ο Ρότζερ Γκερέιρο, αλλά στην ΑΕΚ ευελπιστούν ότι τελικά θα βρεθεί ο τρόπος ώστε να λυθεί η συνεργασία.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αποφασίσει να δουλέψει με τους Βίκτωρα Κλωναρίδη και Γιώργο Νικόλτση, ενώ σίγουρη είναι η παρουσία του Νίκου Εγγλέζου. Ακόμη δεν έχει ληφθεί απόφαση για τον Τζόζεφ Αγκιρίμπα, που αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στον Διαγόρα.
 
Δανεικοί αναμένεται να δοθούν δανεικοί οι Δημήτρης Φροξυλιάς, ο Ανέστης Αργυρίου, ο Σπύρος Ματεντζίδης και ο Σέρτζιο Αμπντουραχμάνι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε