Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Έρχεται νέο σκάνδαλο στο ελληνικό ποδόσφαιρο με 170 άτομα!

Αφορά ξέπλυμα μαύρου χρήματος, λευκά συμβόλαια και φοροδιαφυγή. Στην υπόθεση είναι αναμεμιγμένα περίπου 170 άτομα και αναμένεται να… σκάσει πολύ σύντομα!
Όπως όλα δείχνουν, το Ελληνικό ποδόσφαιρο μπορεί να πάει…. και πιο κάτω!
 
Μετά την υπόθεση με τους στημένους αγώνες, η οποία έστειλε το Ελληνικό πρωτάθλημα στην… σέντρα, φαίνεται πως ακολουθεί ένα νέο σκάνδαλο, το οποίο σχετίζεται με αυτό του παράνομου στοιχηματισμού!
 
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του “GoalNews”, αυτή η νέα υπόθεση αφορά ξέπλυμα “μαύρου” χρήματος, λευκά συμβόλαια και κατ’ επέκταση φοροδιαφυγή. Μια υπόθεση που θα φέρει πρόσωπο με πρόσωπο με τη δικαιοσύνη άλλα 170(!) άτομα.
 
Στην υπόθεση αυτή φέρονται να εμπλέκονται άτομα που είναι αναμεμειγμένα και στο τρέχον σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια. Σύμφωνα με το δημοσίευμα όσοι εμπλέκονται προωθούσαν τα παράνομα κερδισμένα χρήματα στις ΠΑΕ που διοικούσαν συμφωνώντας με ποδοσφαιριστές που αγόραζαν στις ομάδες τους στη σύναψη “λευκών” συμβολαίων. Τα χρήματα τα έδιναν, αλλά κάτω από το τραπέζι.
 
Η φοροδιαφυγή έγκειται στο γεγονός ότι η σύνταξη των συμβολαίων, αναγραφόταν μόνο ο μισθός του παίκτη με αποτέλεσμα να αποδίδονται στην εφορία μικρότερο φόρο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε