Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Έρχεται ο Λέτο – 10 μέρες εκτός ο Μπουμσόνγκ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά από πολύ καιρό, ο Σεμπάστιαν Λέτο θα επιστρέψει το Σάββατο στην Αθήνα όπου θα κάτσει για έναν μήνα μέχρι να επιστρέψει ξανά στην Ιταλία. Χάνει τα επόμενα τρία παιχνίδια με Αστ. Τρίπολης, Τότεναμ και Ξάνθη ο Μπουμσόνγκ.

Ο Αργεντινός άσος θα κάτσει για ένα μήνα περίπου στην Ελλάδα συνεχίζοντας την αποθεραπεία του εδώ, ενώ θα έχει την ευκαιρία παράλληλα να δει από κοντά τους συμπαίκτες του και παιχνίδια του Παναθηναϊκο. Τέλη Οκτώβρη, “Σέμπα” θα επιστρέψει στην Ιταλία για να συνεχίσει και πάλι εκεί την αποθεραπεία του

Παράλληλα τα προβλήματα στην άμυνα συνεχίζονται για τον Φερέιρα καθώς αποφασίστηκε να μείνει εκτός για περίπου 10 μέρες ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος στόπερ ταλαιπωρείται από πέρυσι από ένα μυικό πρόβλημα στην γάμπα, όμως οι ενοχλήσεις επέστρεψαν στο ματς με τον Ατρόμητο.

Έτσι, σε συνεννόηση του παίκτη με το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο, αποφασίστηκε να κάνει θεραπεία και να μείνει λίγες μέρες έξω, ούτως ώστε να μην το κουράσει περαιτέρω και πάθει θλάση, η οποία θα τον άφηνε αρκετό καιρό έξω. Άρα, εκτός από την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, ο Γάλλος θα χάσει και αυτή της Πέμπτης με την Τότεναμ και δεν αποκλείεται να μην πάει ούτε στην Ξάνθη την επόμενη Κυριακή.

Πονοκέφαλος για Φερέιρα η άμυνα – Εκτός και ο Βελάσκες

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε