Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Έρχεται ο Μπιέλιτσα – Διαφορά με Σάτο

Μία ανάσα από την απόκτηση του Νεμάνια Μπιέλιτσα βρίσκεται ο Ολυμπιακός που έχει συμφωνήσει σε όλα με την Μπενετόν και τον παίκτη. Διαφορά αλλά και αισιοδοξία για τον Σάτο.

Οι Τίμπεργουλβς, που έχουν τα δικαιώματα του Μπιέλιτσα στο ΝΒΑ, αποφάσισαν να μην του προσφέρουν φέτος συμβόλαιο και οι “ερυθρόλευκοι” έχουν συμφωνήσει με τον 22χρονο φόργουορντ (2,08μ.), αλλά και την Μπενετόν Τρεβίζο, με την οποία είχε προσύμφωνο. Στα ανταλλάγματα δεν θα περιλαμβάνεται τελικά ο Ζόραν Έρτσεγκ, αφού το συμβόλαιό του ήταν πολύ βαρύ για την ιταλική ομάδα, που θα συμβιβαστεί με ένα ποσό, ενώ ο παίκτης αναμένεται να υπογράψει για τρία χρόνια έχοντας στο συμβόλαιό του μπάι άουτ για το ΝΒΑ.

Ο Μπιέλιτσα στο περασμένο πρωτάθλημα Σερβίας είχε με τον Ερυθρό Αστέρα18,9 πόντους, 7,4 πόντους και 3,3 ασίστ κατά μέσο όρο, στην Αδριατική Λίγκα είχε 8,8 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 2,4 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στο Eurocup είχε 8,5 πόντους, 5,8 ριμπάουντ και 2 ασίστ.

 
Σε ότι αφορά την υπόθεση του Ρομέιν Σάτο ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση αλλά η διαφορά των δύο πλευρών παραμένει αγεφύρωτη. Οι “ερυθρόλευκοι”, όμως, αισιοδοξούν πως ο Κεντροαφρικανός θα πει τελικά το “ναι” αφού δεν έχει μέχρι τώρα καλύτερη πρόταση.

Tην ίδια στιγμή, ιταλικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Σάτο στον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για συμφωνία για 3 χρόνια, που θα αποφέρει στον παίκτη 7,5 εκ. ευρώ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε