Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έρχονται προτάσεις για Σκόκο-Μπλάνκο!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι δηλώσεις του Νάτσο Σκόκο “ζέσταναν” ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της Ρίβερ οι οποίοι θέλουν τον παίκτη με την μορφή δανεισμού. Πρόταση αναμένεται να καταθέσει η Ουρακάν για τον Μπλάνκο.

Οι δηλώσεις του Σκόκο με τις οποίες εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα της Ρίβερ φαίνεται πως κινητοποίησαν τους ανθρώπους της αργεντίνικης ομάδας, η οποία ενδιαφέρεται για τον δανεισμό του παίκτη. Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ρίβερ δεν επιτρέπουν την συγκεκριμένη στιγμή την αγορά του παίκτη, ωστόσο είναι πολύ πιθανό τις επόμενες ημέρες να φτάσει στα γραφεία της “Ένωσης” πρόταση για τον δανεισμό του παίκτη.
 
Όσον αφορά τον Ίσμαελ Μπλάνκο, δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως αποτελεί διακαή πόθο του προέδρου της Ουρακάν, Κάρλος Μπάμπινγκτον, ο οποίος έχει την έγκριση του προπονητή Μίγκελ Άνχελ Μπρίντισι. Υπενθυμίζεται πως ο “Ζορό” δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ και από την πρώτη μέρα του νέου χρόνου θα μπορεί να κλείσει σε όποια επιθυμεί το καλοκαίρι. Η Ουρακάν, ωστόσο, θέλει τον παίκτη από τώρα κάτι που εξυπηρετεί και την ΆΕΚ για να μην χάσουν τον παίκτη σε έξι μήνες τσάμπα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε