Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρχονται στο ΟΑΚΑ Βιντιάδης και Χάρις!

Έρχονται στο ΟΑΚΑ Βιντιάδης και Χάρις!

Το παρών στα επίσημα του Ολυμπιακού σταδίου θα δώσουν την Κυριακή οι Βασίλης και Δημήτρης Βιντιάδης, καθώς και ο Κιθ Χάρις, οι οποίοι εδώ και καιρό αποτελούν τη μοναδική ελπίδα για “σωτηρία” της Ένωσης.

Ο κ. Δημητρέλος ενημερώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης για την συγκεκριμένη πρόθεση των υποψήφιων επενδυτών και την Τετάρτη το πρωί, μετά από νέα επικοινωνία που είχε μαζί τους, ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι το ταξίδι αυτό θα πραγματοποιηθεί.

Μάλιστα, σε επικοινωνία που είχε το “novasports.gr” με τον αντιπρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, ο κ. Δημητρέλος υποστήριξε: “Πριν από λίγο μου επιβεβαίωσαν ότι θα βρίσκονται την Κυριακή στο Ολυμπιακό στάδιο. Θέλουν να δουν την ΑΕΚ, τους φιλάθλους της, τις εγκαταστάσεις και γενικά το πως κινούμαστε σαν ΠΑΕ. Η άφιξη αυτή δε σημαίνει ότι έχει τελειώσει η συμφωνία. Δε χρειάζεται να βιαζόμαστε. Δείχνει όμως ότι πάμε καλά κι αυτό είναι σημαντικό”.

H επίσκεψη του επενδυτικού διδύμου στο γήπεδο της Καλογρέζας δεν θα είναι… τυχαία, καθώς είναι πολύ πιθανό να συνοδευτεί και με την ολοκλήρωση του deal!

Να σημειωθεί πως στο ΟΑΚΑ θα είναι και ο πατέρας του Δημήτρη και αφεντικό των επιχειρήσεων της οικογένειας, Βασίλης Βιντιάδης που στηρίζει 100% τις ενέργειες του γιου του σε σχέση με την ΑΕΚ.

Πληρώθηκαν έναντι στην ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε