Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Έρχονται Χόλεμπας-Ρόμενταλ

Άλλες δύο μεταγραφές είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση τους για τον Ολυμπιακό. Ο Ντένις Ρόμενταλ αναμένεται την Τρίτη στην Αθήνα για τις υπογραφές, ενώ το απόγεμα της Δευτέρας φτάνει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ο Χοσέ Χόλεμπας.

Μετά τον Αριέλ Ιμπαγάσα ήρθε η ώρα του Ντένις Ρόμενταλ να πιάσει “λιμάνι” για να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο η μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού. Ο 31χρονος μέσος θα περιηγηθεί στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», με τις συνολικές αποδοχές του να ανέρχονται στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ (750.000 ευρώ τον χρόνο). Τη συγκεκριμένη υπόθεση χειρίστηκε προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος ουσιαστικά τον “έκλεισε” και πιστεύει πως θα βοηθήσει αρκετά την ομάδα.
 
Την Δευτέρα αναμένεται ο Χοσέ Χολέμπας να έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να επισημοποιηθεί η συνεργασία του με τον Ολυμπιακό. Μόλις ανακοινωθεί η μεταγραφή του 26χρονου αριστερού μπακ-χαφ, εκείνος θα ξεκινήσει προπονήσεις με τους Πειραιώτες, με τους οποίους έχει συμφωνήσει σε όλα. Υπενθυμίζεται ότι ο Χολέμπας αποτελεί προσωπική επιλογή του Εβαλντ Λίνεν, αφού τον γνωρίζει από την κοινή τους θητεία στη Μόναχο 1860.
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε