Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκη” απάντηση με Ροναλντίνιο;

“Ερυθρόλευκη” απάντηση με Ροναλντίνιο;

Δημοσιεύματα από την Ιταλία φέρνουν κοντά στον Ολυμπιακό, εκτός από τον Καμορανέζι, τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Μίλαν.

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση Μαρινάκη – Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά

Συγκεκριμένα, όπως γράφει η “Gazzetta dello Sport”, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν εξετάσει την περίπτωση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Σίτι και των Λος Άντζελες Γκάλαξι. Οι Ιταλοί υποστηρίζουν ότι αν ο Κεϊσούκε Χόντα γίνει παίκτης των “ροσονέρι” και πάει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο “Σαν Σίρο”, τότε είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο 29χρονος παίκτης από τους Μιλανέζους.

Η ελληνική ομάδα τα τελευταία χρόνια στοχεύει σε καλές πορείες στο Τσάμπιονς Λιγκ παίρνοντας σπουδαίους παίκτες σε μεγάλη ηλικία’”, ξεκινάει το δημοσίευμα του “ilmilanista.it” σχετικά με το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους Ροναλντίνιο και Καμορανέζι.Δεν είναι καθόλου επιστημονική φαντασία η μεταγραφή του Ρόνι στον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος συνομιλεί με τους Los Angeles Galaxy, όμως έχει πάντα στο μυαλό του και την περίπτωση να έρθει στην Ελλάδα. Η Αθήνα και η Μύκονος είναι πάντα στην καρδιά του Ροναλντίνιο, καθώς κανείς δεν ξεχνάει ότι πρωταγωνιστεί συχνά σε ξενύχτια!”, καταλήγει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε