Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκη” απόδραση από τη Λειβαδιά με…buzzer beater του Τζεμπούρ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λεβαδειακός πάλεψε, είχε δύο δοκάρια αλλά ο Ολυμπιακός συνέχισε το νικηφόρο σερί του με τον Ράφικ Τζεμπούρ να χτυπάει στο 97΄(!). Τρίτη ασίστ σε δύο ημίχρονα για τον Πίνο.

Το LIVE του αγώνα

Οι “ερυθρόλευκοι” είχαν την υπεροχή σε όλο το παιχνίδι αλλά ήταν λίγα τα διαστήματα που ήταν ουσιαστικοί. Ο Τζεμπούρ απείλησε στο 11΄και δευτερόλεπτα αργότερα ο Πόι με ένα απίθανο μακρινό σουτ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μέγιερι. Ο Λεβαδειακός έφτασε κοντά στο γκολ και στο 21΄με τον Κόρμπο να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ακολούθησε ένα διάστημα απόλυτης κυριαρχίας του Ολυμπιακού με τον Γκρέκο (δύο φορές) και τον Τζεμπούρ να μην μπορούν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Όπως και την περασμένη εβδομάδα ο Ζαρντιμ έριξε στο ματς με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τον Πίνο, αλλά ούτε ο Κολομβιανός μπορούσε να διασπάσει τη μαζική άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα ο Λεβαδειακός στην μοναδική του τελική προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο είχε δοκάρι, με τον Ακόστα να κάνει ένα φανταστικό σουτ στο 81΄ και τον Μέγιερι να σώζεται για δεύτερη φορά από το οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ζαρντίμ έριξε στο ματς και τον Μήτρογλου και τον Πάντελιτς παίζοντας με τρεις επιθετικούς στα τελευταία λεπτά. Ο Τοροσίδης έχασε μοναδική ευκαιρία στο 89΄με τον Κυριακίδη να διώχνει εξ επαφής, ενώ στο 95΄ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού είπε όχι και στον Μοντέστο σε μία φάση που οι Πειραιώτες διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι.

Μπορεί ο διαιτητής να είχε δείξει 5 λεπτά καθυστερήσεις αλλά στο 97΄ο Πίνο εκτέλεσε το φάουλ, ο Τζεμπούρ σηκώθηκε ψηλότερα από όλους και με δυνατή κεφαλιά έδωσε στον Ολυμπιακό την τρίτη συνεχόμενη νίκη του.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
 Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Λισγάρας, Χοσέμι, Γεωργίου, Νικολακάκης, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Πόι (71’ Ακόστα), Ροτζέριο (90+2’ Μίλιεβιτς), Βασιλείου (86’ Ρομέου). 

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ):
 Μέγιερι, Χολέμπας, Μανωλά, Κοντρέρας, Τοροσίδης, Μανιάτης, Μοδέστο, Γκρέκο (46’ Πίνο), Αμπντούν (80’ Πάντελιτς), Μασάντο (70’ Μήτρογλου), Τζεμπούρ. 

Θεοδωρίδης: Μην τολμήσει κανείς να μιλήσει για διαιτησία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε