Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκη” απόλαυση διαρκείας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Παρουσία των Ιμπαγάσα,Φετφατζίδη και Αβρ. Παπαδόπουλος και με σύνθημα “απόλαυση” διαρκείας” παρουσίασε ο Ολυμπιακός τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα σεζόν.

 
Αρχικά τον λόγο πήρε ο Δ’ αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, τονίζοντας:«Έχω δίπλα μου έναν καταξιωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον Γιάννη Φετφατζίδη, που εκπροσωπεί τη νέα γενιά. Θέλω να πω δυο λόγια για το σύνθημά μας που είναι ”Aπόλαυση διαρκείας”. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι που έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουμε. Ως απόλαυση. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να έχουμε ένα δίωρο απόλαυσης, ένα δίωρο χαράς.

Κρατήσαμε τις τιμές στα ίδια επίπεδα, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που πέρυσι στάθηκαν δίπλα μας. Οι όποιες αυξήσεις γίνονται για νέους κατόχους και αυτές δεν είναι μεγάλες, για να σεβαστούμε τους νέους κατόχους. Θα έχουμε διαφορετική πολιτική και στα απλά εισιτήρια των αγώνων. Οι τιμές είναι καλές και για έναν ακόμη λόγο. Ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στο Champions League και θα δώσει το λιγότερο 22 αγώνες. Φέτος, γενικά είχαμε καλή συμπεριφορά από τον κόσμο, με εξαίρεση το δίλεπτο μετά τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν δώσαμε ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Είμαστε μία οικογένεια. Νιώθουμε όλοι μια οικογένεια. Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, φίλαθλοι. Τα τελευταία 15-20 χρόνια νιώθουμε έτσι και έτσι θα συνεχίσουμε, με απόλαυση για το γήπεδο».

Την πεποίθησή τους ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα βρεθούν και πάλι δίπλα στην ομάδα εξέφρασαν οι ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν στη σημερινή παρουσίαση.

«Ο κόσμος θα ανταποκριθεί και φέτος», σχολίασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος πρόσθεσε: «Μετά από μια κακή σεζόν επιστρέψαμε εκεί που πρέπει. Χτίζεται μια νέα ομάδα αυτή τη στιγμή. Με δουλειά και ταπεινότητα θα πάμε ψηλά», κατέληξε.

«Θέλουμε ένα γεμάτο γήπεδο», δήλωσε ο Αριέλ Ιμπαγάσα, ο οποίος στάθηκε στην πορεία του Ολυμπιακού στην εφετινή σεζόν… «Ήταν πολύ σημαντική. Ελπίζουμε το ίδιο και για την νέα»,…

Τέλος, ο Γιάννης Φετφατζίδης σχολίασε.. « Για όλους είναι σημαντικό να είναι γεμάτο το γήπεδο. Ο κόσμος βοηθάει όλους τους παίκτες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε