Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Ερυθρόλευκη… ιστορία στην πισίνα – Το κύπελλο στον Ολυμπιακό

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Για 14η φορά στην ιστορία τους και έκτη συνεχόμενη, οι “ερυθρόλευκοι” χρίστηκαν κυπελλούχοι Ελλάδας στο πόλο αντρών, επικρατώντας 10-8 του Πανιωνίου στον τελικό του Final-4 της Καλύμνου. Ισοφάρισαν το ρεκόρ του Εθνικού (1953-58). Δείτε VIDEO με την απονομή.
Οι Πειραιώτες εμφανίστηκαν σοβαροί και παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το τμήμα επικράτησαν 10-8 του Πανιώνιου στον τελικό που έγινε στην Κάλυμνο.
 
Ξεκάθαρη η υπεροχή της ομάδας του Βαγγέλη Πάτερου, που δεν άφησε τον αντίπαλο να την αμφισβητήσει. Οι “κυανέρυθροι”, από την άλλη πλευρά, έμειναν για τέταρτη διαδοχική χρονιά φιναλίστ, χάνοντας μία ακόμα ευκαιρία να πάρουν τον παρθενικό τίτλο της ιστορίας τους.
 
Το ματς είχε πολλές αποβολές και πεναλτι (2/2 και 2/2) και ο Ολυμπιακός είχε την ευκαιρία να κερδίσει με μεγαλύτερο σκορ αλλά όταν έφτασε στο 10-6 στην αρχή του 4ου χαλάρωσε. Στο 4’58 του 4ου ο Δημήτρης Μάζης αποβλήθηκε με αντικατάσταση για εξύβριση στους διαιτητές.


Τα οκτάλεπτα:
3-2, 2-1, 4-3, 1-2
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάτερος): Ντόσκας 2, Δελακάς 2,  Κολόμβος 1, Κόχειλας 1, Σχίζας 1, Φουντούλης 1, Θεοδωρόπουλος 1, Κομάντινα 1.
 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Βολτυράκης): Μιράλης 3, Μάζης 2, Παπαδόγκωνας 1,  Χατζηγούλας 1, Μουρίκης 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε