Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκος” για 3,5 χρόνια ο Μανιάτης!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο 24χρονος αμυντικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό διάρκειας 3,5 ετών. Αφού φωτογραφήθηκε με τη φανέλα με το νούμερο “2” δήλωσε μεταξύ άλλων: “Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν”.
Η ανακοίνωση:
 
“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη από τον Πανιώνιο. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 3,5 ετών”.
 
Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος πήρε τον αριθμό 2 στην φανέλα του, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις site της ομάδας.
 
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Έγιναν όλα πάρα πολύ γρήγορα και σίγουρα είχα κάποιο άγχος γι’ αυτό, όμως ήρθα στην μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα στην προσπάθεια που κάνει κάθε χρόνο για να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου και μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία στην Ευρώπη. Οι άνθρωποι της Διοίκησης του Ολυμπιακού με δέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και θέλω και εγώ να ανταποδώσω, με την απόδοσή μου, την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν”.
 
Ο Μανιάτης θα παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή, ενώ παίκτης των Πειραιωτών θα πρέπει να θεωρείται ο πρώην συμπαίκτης του στον Πανιώνιο, Μπερνάρ Κουμορτζί.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε