Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

“Ερυθρόλευκος” ο Μοντεστό

“Ερυθρόλευκος” ο Μοντεστό

Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο 32χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός Φρανσουά Μοντεστό. Το “ναυάγιο” με Βούκσεβιτς και η κοινή συνέντευξη Τύπου Μαρινάκη – Κόκκαλη την Δευτέρα.

Συνάντηση Λίνεν – Κοβάσεβιτς για τα μεταγραφικά

Πολύ κοντά στην τέταρτη φετινή του μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Ο Μοντεστό αναμένεται το απόγευμα της Τετάρτης στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 550.000 ευρώ.

 
Παράλληλα σε φιάσκο εξελίχτηκε η μεταγραφή του Σίμον Βούκσεβιτς. Ο 24χρονος Σέρβος αριστερός εξτρέμ είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες, έκανε δηλώσεις ως παίκτης της ομάδας, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ ανακοινώθηκε και από την Σπόρτινγκ Λισαβώννας ο δανεισμός του. Ωστόσο δεν θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα καθώς ο μάνατζερ του παίκτη άλλαξε τις απαιτήσεις του λίγο πριν τις υπογραφές και με εντολή του Βαγγέλη Μαρινάκη ο Ολυμπιακός αποσύρθηκε.
 
Συνάντηση θα έχουν πάλι σήμερα οι Σωκράτης Κόκκαλης και Βαγγέλης Μαρινάκης, για δεύτερη ημέρα στη σειρά μετά από αυτή που έγινε και χθες. Την Τρίτη οι δύο άνδρες μίλησαν για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών της ΠΑΕ Ολυμπιακός σε πάρα πολύ καλό κλίμα και συμφώνησαν σε κάποια ζητήματα που εκκρεμούσαν.

Πλέον σήμερα αναμένεται να τα ξαναπούν για να πέσουν οι υπογραφές στα πρώτα συμφωνητικά, με τα οποία ο Μαρινάκης θα παίρνει την σκυτάλη των “ερυθρόλευκων”.

Οι δύο άνδρες αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα να δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του γηπέδου Καραϊσκάκη. Κάτι που αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς ο κ. Μαρινάκης θα μιλήσει για πρώτη φορά για τα όνειρά τους και τους στόχους τους στο “πιλοτήριο” της ομάδα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε