Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

ΕΣΑΚΕ: Διακοπή συμβολαίου σε όσους απεργήσουν!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Οι ομάδες ρίχνουν… γροθιά στο μαχαίρι και απειλούν τους παίκτες με οικονομικές κυρώσεις αν επιμείνουν στην απεργία και την επόμενη εβδομάδα.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΕΣΑΚΕ , καλεί τους παίκτες να αναθεωρήσουν τη στάση τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα “ιμωρήσουν” αυστηρά όσους κάνουν απεργία.

Η ανακοίνωση

“Μετά από συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΠΣΑΚ, διαπιστώσαμε ότι τα αιτήματα τα οποία διατύπωσαν προφορικά τα μέλη της, διαφέρουν τελείως από εκείνα που περιλαμβάνονται στην επιστολή που μας εστάλη χθες και με την οποία ανακοίνωσαν την απόφασή τους για απεργία.
Κατόπιν τούτου, αποφασίστηκε ομόφωνα:
Α. Η αναστολή της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ ΟΠΑΠ και η μετάθεσή της για το επόμενο Σαββατοκύριακο, 23-24 Οκτωβρίου.
Β. Η επιβολή οικονομικών και άλλων κυρώσεων, συμπεριλαμβανομένης και διακοπής συμβολαίων των παικτών που δεν θα συμμετάσχουν κανονικά στις υποχρεώσεις των ομάδων τους.
Στόχος μας είναι να υπάρξει ο απαραίτητος χρόνος προκειμένου να αναθεωρήσουν οι παίκτες την απόφασή τους και να επαναπροσδιορίσουν την στάση τους, προς όφελος του ελληνικού μπάσκετ.
Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο φίλαθλο κοινό, ας ελπίσουμε πως έστω και τούτη την ώρα θα πρυτανεύσει η λογική.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε