Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα

“Έσωσε” την παρτίδα ο Σισέ – Πήρε “Χ” ο ΠΑΟ στην Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η Καβάλα αποδείχθηκε πολύ σκληρό καρύδι για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος αν και προηγήθηκε στο σκορ δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη και στο τέλος μάλλον χαρούμενος πρέπει να είναι που κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 2-2.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Το ματς στο “Ανθή Καραγιάννη” ήταν εξαιρετικό. Πολύ καλός ρυθμός, 4 γκολ, αρκετές ευκαιρίες και σασπένς μέχρι το τέλος. Ο Παναθηναϊκός άφησε 2 βαθμούς κόντρα σε μία ομάδα που διεκδίκησε στα ίσα τη νίκη και θα μπορούσε να την είχε πάρει.

 
Ο αγώνας ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Νιόπλια αφού στην πρώτη της επίσκεψη στα καρέ του Βαγιέχο, ο Σισέ με όμορφο αριστερό σουτ άνοιξε το σκορ. Εξαιρετική η ασίστ του Σωτήρη Νίνη.
 
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, ο Παναθηναϊκός έριξε κατακόρυφα το ρυθμό του. Η Καβάλα αναθάρρησε και έχασε δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες.
 
Ο Νταρσβίλ νικήθηκε από τον Τζόρβα και στην εξέλιξη της φάσης οι γηπεδούχοι είχαν 2 δοκάρια στην ίδια φάση. Πετκάκης και Ντουγκλάο στάθηκαν άτυχοι αφού η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι στο σουτ και στην κεφαλιά που επιχείρησαν.
 
Το μομέντουμ ήταν με τους γηπεδούχους και στο 30′ ήρθε η ισοφάριση. Ο Ντουγκλάο νίκησε τους αντιπάλους του στον αέρα και έφερε το ματς στα ίσα.
 
3 λεπτά αργότερα οι “αργοναύτες” έκαναν την ολική ανατροπή. Ο Νταρβίλ με κεφαλιά ψαράκι έφερε τα πάνω κάτω στον αγώνα.
 
Οι “πράσινοι” δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ο Νιόπλιας έριξε τον Λουίς Γκαρσία στο ματς και ο Παναθηναϊκός ανέλαβε πλήρως την πρωτοβουλία των κινήσεων.
 
Αν και πίεζε δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην περιοχή του Βαγιέχο. Αντίθετα η Καβάλα βρήκε χώρους και έβγαλε μία εκπληκτική αντεπίθεση στο 76′. Ο Τζόρβας όμως αντέδρασε σωστά σε δύο χρόνους σώζοντας τον Παναθηναϊκό.
 
3 λεπτά αργότερα ο γεννημένος σκόρερ, Τζιμπρίλ Σισέ με εκπληκτικό άλμα νίκησε τους αντιπάλους του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.
 
Η Καβάλα επιβεβαίωσε ότι αποτελεί τον κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού την τελευταία διετία, αποσπώντας δίκαια το 2-2.
 
Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε τη δεύτερη ισοπαλία του στο πρωτάθλημα, μετά από αυτή στην πρεμιέρα κόντρα στην Ξάνθη.

Καβάλα
: Βαγιέχο, Πετκάκης (67′ Ντικρόκ), Οικονόμου, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Ντιέ, Καρντόσο, Ονουάτσι (77′ Χργκόβιτς), Αμντούν, Βουξίτσεβιτς, Νταρσβιλ (55′ Ογκμπέτσε)
 
Παναθηναϊκός: Τζόρβας, Μπουμπσόνγκ (71′ Κατσουράνης), Καντέ, Νίνης, Σισέ, Γκοβού (46′ Λουίς Γκαρσία), Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Μαρίνος (60′ Ιωαννίδης), Βύντρα, Καραγκούνης

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε