Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

“Εσωστρέφεια… τέλος”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Νίκος Πατέρας έδωσε το παρών στην προπόνηση του Παναθηναϊκού και μίλησε για την επιστροφή του στον προεδρικό θώκο και την στάση του Παύλου Γιαννακόπουλου τονίζοντας: “Αν μας στηρίξει καλώς. Αν όχι, είναι δικό του θέμα”.

10 μέρες εκτός Σεϊταρίδης και Πετρόπουλος

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού μετά το ραντεβού που είχε με τους Αντωνίου, Φρέιτας και Γόντικα πήγε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας (μαζί με τους άλλους τρεις) και με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γιαννακόπουλου ζήτησε να μπει τέλος στην εσωστρέφεια.

 
“Είναι πάρα πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά από κάποιες ώρες συζητήσεων καταφέραμε να λύσουμε τις παρεξηγήσεις που είχαν δημιουργηθεί. Εύχομαι το ίδιο να συμβεί και με τον κύριο Γιαννακόπουλο και να σταματήσουν οι εσωστρέφειες. Η υπόσχεση που έχει δοθεί από τον κύριο Βγενόπουλο και τον κύριο Βαρδινογιάννη, και αυτό πάρα πολύ σημαντικό, είναι να υπάρχει στήριξη μεταξύ μας. Αν ο κύριος Γιαννακόπουλος επιλέξει να στηρίξει και αυτός, έχει καλώς. Αν αποφασίσει να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο, είναι δικό του θέμα”, τόνισε ο Πατέρας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στα υπόλοιπα θέματα.
 
“Για να μην λέμε τα ίδια που είπαμε και χθες, σήμερα ήρθα για να μιλήσω στους παίκτες και το προπονητικό τιμ της ομάδας. Νωρίτερα είχαμε μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον κ. Φρέιτας, τον κ. Γόντικα και τον κ. Αντωνίου όπου αναλύσαμε τις κινήσεις που έγιναν το καλοκαίρι για το ρόστερ τις ομάδας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Πιστεύω ότι πρέπει να μπούμε δυνατά στο πρωτάθλημα. Δεν είναι δύσκολο μόνο το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Άρη. Γενικά έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατό ρόστερ.
 
Θέλω να ευχαριστήσω πολύ τον κόσμο που δείχνει να πιστεύει σε μένα ως πρόεδρο. Αν ο κόσμος δεν είχε δείξει την αγάπη του στην ομάδα και τη διοίκηση, δεν θα είχαμε καταφέρει τίποτε. Μόνο με χρήματα, άλλωστε, δεν μπορεί να πετύχεις πολλά πράγματα, αν δεν υπάρχει και η στήριξη από τον κόσμο. Ελπίζω να την ανταποδώσω τη χρονιά που έρχεται”.

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού έκανε την πρώτη του ομιλία στους παίκτες της ομάδας ζητώντας τη νίκη στον αγώνα με τον Άρη. Δώστε τα όλα το Σάββατο. Τον καλύτερό σας εαυτό. Είναι ένα σημαντικό ματς. Δεν θέλω να σκέφτεστε τα άλλα παιχνίδια. Θα είμαι δίκαιος απέναντι σε όλους. Αυτό που θέλω από εσάς είναι απόλυτη πειθαρχία και να ακούτε τον προπονητή σας”, τόνισε χαρακτηριστικά.


Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε