Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Έσπασαν καρδιές στο Βόλο – Στα πλέι οφ ο Ολυμπιακός Β.

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Σε ένα από τα καλύτερα και πιο δραματικά ματς του πρωταθλήματος ο Ολυμπιακός Βόλου νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό που επέστρεψε στο ματς παίζοντας με παίκτη λιγότερο και τελειώσε με 9. Απίστευτες σκηνές στο Πανθεσσαλικό.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Μπέος προς Γόντικα: Σας γ… και θα το ξανακάνουμε στα πλέι οφ

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεγάλη έκπληξη καταφέρνοντας να μπει στα πλέι οφ στην πρώτη του χρονιά στη Σούπερ Λίγκα. Το τέλος του αγώνα βρήκε τους Βολιώτες να γιορτάζουν και τον Αχιλλέα Μπέο ο οποίος είχε μπει στον περιβάλλοντα χώρο πολύ πριν τη λήξη, να έχει διάλογο με τον Τζιμπρίλ Σισέ!

Το ματς δεν ήταν για καρδιακούς. Στο πρώτο μέρος όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έπαιρναν εύκολα τη νίκη και το πολυπόθητο εισιτήριο.

Στο 22′ ο Μαρτίν κέρδισε πέναλτι όταν η μπάλα βρήκε στο απλωμένο χέρι του Μπουμσόνβγκ και ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση, ανοίγοντας το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν κακός και ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ανεβάσει το δείκτη του σκορ αλλά ο Τζόρβας αντέδρασε σωστά σε όλες τις περιπτώσεις.

Στο 42′ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν όταν ο Καντέ ανέτρεψε τον Μπρέσκα εκτός περιοχής και ενώ ο τελευταίος έβγαινε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα των πράσινων. Στο φάουλ ο Σολάκης σημάδεψε το δοκάρι των πράσινων.

Ο Ολυμπιακός αγκάλιασε τη νίκη στο 55′ με το καταπληκτικό σουτ του Μάριο Μπρέσκα που δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Τζόρβα.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Αρχικά ο Κατσουράνης με κεφαλιά έκανε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Σισέ έσπρωξε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα, βάζοντας φωτιά στο ματς.

Ο Ολυμπιακός αγχώθηκε αλλά το αριθμητικό του πλεονέκτημα του έδινε τον πρώτο λόγο. Στο 78′ ο Μάνταλος έδωσε το δεύτερο πέναλτι στους γηπεδούχους και απέβαλε τον Μπουμσόνγκ. Ο Γάλλος έπιασε τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή.

Ο Σολάκης νικήθηκε από τον Τζόρβα και το θρίλερ πήρε παράταση. Στο 85′ ο Μαρτίν ήταν ο λυτρωτής αφού με κοντινό παλσέ έγραψε το τελικό 3-2 και έστειλε την ομάδα του στα πλέι οφ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε