Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Έσπασε το…ρόδι η Κέρκυρα, διατήρησε το αήττητο η Ξάνθη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες στο νησί των Φαιάκων και τελικά αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1. Οι Ακρίτες είχαν περισσότερες ευκαιρίες και θα μπορούσαν να είχαν φύγει με το τρίποντο.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η Κέρκυρα ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και είχε τον έλεγχο του ρυθμού στο πρώτο μέρος χωρίς πάντως να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Βιβιανί.

Ο αγώνας στο δεύτερο μέρος ήταν σαφώς καλύτερος. Ο Ουζουνίδης έκανε δύο αλλαγές και άλλαξε την κακή εικόνα της ομάδας του, όμως παρά το ότι η Ξάνθη ήταν ανώτερη, η Κέρκυρα ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ.

Ο Μπάρκογλου με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του, στο 58ο λεπτό.

Το γκολ έκανε ακόμη πιο επιθετική την Ξάνθη η οποία έχανε τη μία μεγάλη ευκαιρία μετά την άλλη. Η κεφαλιά του Ντάνι και το πλασέ του Πλατέλλα δεν έφεραν αποτέλεσμα όμως ο συνήθης ύποπτος, Μαρκόφσκι έκανε τη δουλειά του. Μετά από γύρισμα του Μαρίν ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη Σούπερ Λίγκα, ο επιθετικών των φιλοξενούμενων σκόραρε για δεύτερη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

Οι Ακρίτες θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο από το νησί των Φαιάκων αλλά ο Μαρσελίνιο και κυρίως ο Μαρίν έχασαν μεγάλες ευκαιρίες να κάνουν το 1-2.

Η Κέρκυρα πήρε τον πρώτο της βαθμό στη Σούπερ Λίγκα αλλά έδειξε ότι είναι από τα φαβορί για τον υποβιβασμό

Κέρκυρα: Αναστασόπουλος, Βενέτης, Καραλής (64′ Βασιλόγιαννης), Αγρίτης, Μπάρκογλου, Λεόν (81′ Τσουμάνης), Έντερ, Κρητικός (72′ Ηλιάδης), Χάμπλ, Κοντοδήμος, Ζουμπουλάκης 

Ξάνθη: Βιβιανί, Μπέρτος, Μπαξεβανίδης, Γκλέισον, Μαρκόφσκι, Μαρσελίνιο, Μάνταλος (46′ Βασιλακάκης(, Φλίσκας (64′ Μαρίν), Βάλλας, Ντάνι, Ονουάτσι (46′ Πλατέλλας)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε