Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Έσπασε… το ρόδι η Λάρισα – “Ανάσανε” με Τσιμπάμπα και Κωστένογλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Μετά από 7 σερί ήττες στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΛ πανηγύρισε για πρώτη φορά στην AEL FC ARENA, επικρατώντας με 2-1 του Ηρακλή στο ντεμπούτο του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ομάδας.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ήρωας της Λάρισας ήταν ο Τσιμπάμπα, ο άνθρωπος που μπήκε στο 78′ και τρία λεπτά αργότερα με εκπληκτική κεφαλιά έδωσε τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς στην ομάδα του.

 
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ούτε ο πιο φανατικός φίλαθλος της ΑΕΛ. Ο Κουζέν πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού έκανε τη σέντρα-σουτ, ο Ελευθερόπουλος έκανε ολέθριο λάθος και ο Μπλάζεκ πέτυχε ένα από τα πιο εύκολα γκολ της καριέρας του.
 
Το τέρμα αυτό μπορεί να έδωσε ψυχολογία στους γηπεδούχους αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει δικλίδα ασφαλείας. Ο Ηρακλής αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ, στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και μάλιστα προς το τέλος του ημιχρόνου πήρε και τα ηνία.
 
Στο 37′ ήταν η σειρά των αμυντικών της ΑΕΛ να υποπέσουν σε λάθη. Ιγκλέσιας και Κατσιαρός δεν μπόρεσαν να διώξουν την μπάλα από την περιοχή τους και μάλιστα την έστρωσαν στον Βέλλιο ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σημειώσει το δεύτερο φετινό του τέρμα.
 
Στο δεύτερο μέρος, ο Γιάννης φοβόταν το θεριό και το θεριό τον Γιάννη. Κάκιστο ματς με ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Αυτά μέχρι το τελευταίο δεκάλεπτο.
 
Στο 81′ ο Τσιμπάμπα, 3 λεπτά μετά την είσοδο του στο ματς, με εκπληκτική κεφαλιά νίκησε τον Ελευθερόπουλο και έβαλε “φωτιά” στην AEL FC ARENA.
 
Στις καθυστερήσεις του αγώνα λίγο έλειψε ο Ηρακλής να κλέψει τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά ο Σολτάνι από πλεονεκτικότατη θέση αστόχησε απελπιστικά.
 
Η Λάρισα έκανε το πρώτο βήμα αλλά ακόμη έχει πολύ δρόμο για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία. Ο Ηρακλής υποχρεώθηκε στην 5η συνεχόμενη εκτός έδρας ήττα του στο πρωτάθλημα.

Λάρισα: Τσοντοφάλσκι, Βενετίδης (72′ Κανόμπιο), Νταμπίζας, Ταυλαρίδης, Ταλ, Σίμιτς, Κουζέν, Μετίν (82′ Βελάσκο), Ιγκλέσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ (78′ Τσιμπάμπα).

Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Πάμπλο Λίμα, Αραμπατζής, Κατσικάς, Χοσέμι, Πίτου Γκαρσία (67′ Μάρα), Ντάνι, Παπαστεριανός (75′ Ηλιάδης), Σολτάνι, Βέλλιος, Σίσιτς (82′ Βουτσιάς).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε