Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έσπασε το…ρόδι και “προσγείωσε” τον Πανιώνιο ο Λεβαδειακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Οι Βοιωτοί που στις τρεις πρώτες αγωνιστικές δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν, σημείωσαν 3 τέρματα στα πρώτα 17 λεπτά κόντρα στον Πανιώνιο και πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα ενώ υποχρεώσαν τους Νεοσμυρνιώτες στην πρώτη τους απώλεια βαθμών.

Ο Λεβαδειακός απέδειξε ότι η φτωχή συγκομιδή των τριών πρώτων αγωνιστικών δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική εικόνα της ομάδας. Έκανε ένα εκπληκτικό πρώτο 20λεπτο κόντρα στον πρωτοπόρο Πανιώνιο και κατάφερε να σκοράρει 3 φορές ενώ είχε και ένα δοκάρι.
 
Μόλις στο 3′ ο Βασιλείου με όμορφο πλασέ άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Ναπολεόνι, ενώ ο ίδιος παίκτες 6 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
 
Στο 17′ ο Ζησόπουλος με διπλή προσπάθεια και αφού πρώτα είδε τη μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι έκανε το 3-0 ενώ ο καταιγιστικός Λεβαδειακός θα μπορούσε να πετύχει και 4ο τέρμα πριν το 20λεπτο αλλά το σουτ του Ναπολεόνι σταμάτησε στο δοκάρι.
 
Το ματς ουσιαστικά τελείωσε από πολύ νωρίς. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να αντιδράσει σε κανένα σημείο του ματς και οι γηπεδούχοι που είχαν κι άλλες ευκαιρίες (χαρακτηριστική αυτή του 48′ όταν ο Λαμπρόπουλος έδιωξε στη γραμμή το σουτ του Πόι) πανηγύρισαν το πρώτο τους τρίποντο στη Σούπερ Λίγκα.
 
Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μεντί, Λισγάρας, Ζησόπουλος, Βασιλείου (87′ Κουτσόπουλος), Πόι (84′ Μίλεβιτς), Μάρτινς (72′ Μαχαίρας), Κόρμπος, Χοσέμι, Μουλόπουλος, Ναπολεόνι.
 
Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κούρος, Λαμπρόπουλος, Κουλουχέρης, Ρόβας, Γουνδουλάκης (33′ Μιλοβάνοβιτς), Μενδρινός, Ντούνης (60′ Καμπάνταης), Αραβίδης (46′ Κολοβός), Διαμαντάκος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε