Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Έστειλε 50.000 ευρώ ο Νοτιάς

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ έδωσε χρήματα για να τυπωθούν τα εισιτήρια στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως χρειάζονται πολύ περισσότερα για να αποφύγει η “Ένωση” την τιμωρία αποκλεισμού από την Ευρώπη.

Με κόσμο στις κερκίδες θα διεξαχθεί, τελικά, η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ την ερχόμενη Κυριακή καθώς ο Νίκος Νοτιάς έστειλε 50.000 ευρώ και μαζί με κάποια χρήματα που είχε συγκεντρώσει ο Ανδρέας Δημητρέλος φτάνουν για να τυπωθούν εισιτήρια.

Το σημαντικό, όμως, για την “Ένωση” είναι να προσκομίσει αποδείξεις και χρήματα στην Ουέφα για να γλιτώσει τον αποκλεισμό. Τα πάντα κρίνονται από την στάση που θα κρατήσει ο Νοτιάς, καθώς κυρίως ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αλλά και οι υπόλοιποι μέτοχοι του 2004 καλούνται να βάλουν 4 εκατ. ευρώ, καθώς άλλα 3 έχει εξασφαλίσει με δάνειο ο Ντέμης Νικολαϊδης.

Την ίδια ώρα το βάρος πέφτει και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι καλούνται να υπογράψουν νέο διακανονισμό για την καταβολή των χρημάτων που τους οφείλονται σε τέσσερις δόσεις. Η δέσμευση αυτή είναι το Δημητρέλου, ο οποίος όμως παραδέχθηκε στους παίκτες πως δεν έχει μιλήσει με τους μετόχους. Το γεγονός αυτό κάνει ακόμα πιο επιφυλακτικούς τους ποδοσφαιριστές. Ακόμα, πάντως και αν υπογράψουν δεν είναι δεδομένο πως η κίνηση αυτή θα πείσει την Ουέφα, αν δεν μπουν παράλληλα χρήματα από τους μετόχους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε