Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Εστογιανόφ μοιράζει, Κούτσι βάζει και ο Πανιώνιος στην κορυφή!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Με τον Ουρουγουανό να πραγματοποιεί ακόμα ένα σπουδαίο ματς και τον Φινλανδό να φτάνει τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα, ο Πανιώνιος πέρασε εύκολα με 3-0 από την έδρα της Κέρκυρας και ανέβηκε στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Το LIVE του αγώνα
 
Η Κέρκυρα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πίεζε τον Πανιώνιο, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι με την πάροδο του χρόνου ισορρόπησαν και κατάφεραν να προηγηθούν στην πρώτη του αξιόλογη φάση στα καρέ του Γκαλίνοβιτς. Ο Εστογιανόφ έδωσε έτοιμο γκολ στον Κούτσι ο οποίος πλάσαρε τον Κροάτη τερματοφύλακα για το 0-1 στο 34΄. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Νεοσμυρνιώτες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έφτασαν κοντά στο δεύτερο γκολ με τον Εστογιανόφ στο 63΄και το 69΄.
 
Η ομάδα του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσα στο 72΄όταν ο Ελευθερόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μπάρκογλου, ενώ ο εξίσου κρίσιμη ήταν η επέμβαση του δύο λεπτά αργότερα στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκουστάβο. Στο 75΄ο Κούτσι πλάσαρε άουτ στο τετ α τετ με τον Γκαλίνοβιτς αλλά στο 78΄ έκανε δύο τα τέρματα του με κεφαλιά μετά την σέντρα του Εστογιανόφ. Ο Ουρουγουανός που ήταν ο κορυφαίος του ματς, έδωσε και τρίτη ασίστ, αυτή τη φορά για τον Γουνδουλάκη ο οποίος έγραψε το τελικό 3-0.
 
Το ματς ολοκληρώθηκε με τον Ελευθερόπουλο να προσθέτει ακόμα δύο επεμβάσεις στο ενεργητικό του, στην κεφαλιά του Μαζνόφ και την προβολή του Γιάντση.
 
Με αυτή τη νίκη οι κυανέρυθροι ανέβηκαν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και άφησαν την Κέρκυρα χωρίς τρίποντο μετά από 4 αγωνιστικές.

Κέρκυρα: Γκαλίνοβιτς, Γκουστάβο, Βενέτης, Βέντσελ, Σακελλαρίου, Οσμάν, Λόβιν, Καλαντζής (65΄Γιάντσης), Μπάρκογλου, Μετίν (71΄ Λαμπρόπουλος), Αγρίτης (56΄Μαζνόφ)

Πανιώνιος: Ελευθερόπουλος, Γιόνσον, Σιόβας, Τσότσαλιτς, Όμο, Μιλοβάνοβιτς (77΄Πετκάκης), Κουμορτζί, Σάμαρης (89΄Μπούζας), Εστογιανόφ (90΄+1΄Κολοβός), Γουνδουλάκης, Κούτσι

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε