Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

“Έσβησαν τη φωτιά” στην ΑΕΚ οι υποσχέσεις για πληρωμές

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Κουβέντα με τους αρχηγούς της ομάδας είχαν οι Νίκος Νοτιάς και Σταύρος Αδαμίδης, μετά την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου. Τους επισήμαναν ότι η διοίκηση κάνει προσπάθειες για να λυθεί το οικονομικό θέμα και πως σύντομα θα τους καταβληθεί ένα μέρος από τα χρωστούμενα.

 Μεγαλομέτοχος και πρόεδρος άκουσαν τους τρεις αρχηγούς (Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Καφέ) να τους τονίζουν πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση στα αποδυτήρια εξαιτίας των οικονομικών οφειλών.

 
Μάλιστα, τους ανέφεραν πως αρκετοί παίκτες της Ένωσης βρίσκονται στα όριά τους και πως δεν αποκλείουν τίποτα τις επόμενες ημέρες, αφού δεν μπορουν κανείς να περιμένουν ακόμα 45 μέρες για να δουν αν θα πληρωθούν.
 
Από την πλευρά τους, οι Νοτιάς και Αδαμίδης τόνισαν στους παίκτες ότι θα κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να πάρουν κάποια χρήματα μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Κάτι που τόνισε και ο Κωστένογλου στους ποδοσφαιριστές του, ως μήνυμα της διοίκησης, που κλήθηκε να μεταφέρει πριν την προπόνηση.
 
Ο τεχνικός της ΑΕΚ μετέφερε στους “κιτρινόμαυρους” ότι μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν κάποιες πληρωμές -χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ούτε ποσά, ούτε σε ποιες από τις οφειλές αντιστοιχούν. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε