Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Εσύ αποφασίζεις!

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

Όταν ο Γιάννης Βούρος, γνωστός Αεκτζής, ζητούσε από τον κόσμο να αποφασίσει για το τέλος του σήριαλ, δεν φανταζόταν ότι η ατάκα του θα μπορούσε μετά από χρόνια να απευθύνεται και στον πρόεδρο της ΑΕΚ. Ο Σταύρος Αδαμίδης καλείται τις επόμενες ώρες να αποφασίσει για τον διάδοχο του Μπάγεβιτς. Φαβορί ο Χιμένεθ. Τα είπε με Λε Γκουέν.

Ο Μανόλο Χιμένεθ μετά τη νέα βελτιωμένη πρόταση της ΑΕΚ, έδειξε ότι επιθυμεί να έρθει στην Ελλάδα αφού έριξε τις απαιτήσεις του κατά 150.000 ευρώ.

Ο Ισπανός αξίωνει 750.000 ευρώ και άλλα 200.000 ευρώ για δύο συνεργάτες και όχι τρεις όπως αρχικά είχε ζητήσει. Η ΑΕΚ από την πλευρά της δίνει συνολικά 900.000 ευρώ οπότε η διαφορά είναι μόλις 50.000 ευρώ.

Ο Σταύρος Αδαμίδης μπορεί να ικανοποιήθηκε από την κίνηση καλής θέλησης του Χιμένεθ αλλά συναντήθηκε με τον Πολ Λε Γκουέν και συζήτησαν την προοπτική να αναλάβει ο Γάλλος την τεχνική καθοδήγηση της ΑΕΚ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης επιστρέφει στην Ελλάδα και αργότερα αναμένεται να γνωστοποιήσει την απόφαση του. Τα στοιχεία δείχνουν Χιμένεθ αλλά τίποτα δεν αποκλείεται.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε