Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Εθνική, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα παίξουν την ίδια μέρα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Η Euroleague δεν έβαλε κενά στο πρόγραμμα της για να… χωρέσουν οι προκριματικοί αγώνες των εθνικών ομάδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας το 2019 κι έτσι κάποιοι αγώνες της εθνικής “πέφτουν” με αυτούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάποιες υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στην Euroleague “πέφτουν” με αυτές της εθνικής μπάσκετ, για τα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου του 2019.

Η ανακοίνωση του προγράμματος της νέας Euroleague εμφάνισε πως θα υπάρξουν δυο ημέρες που οι διεθνείς παίκτες των δυο “αιωνίων” θα έχουν… πρόβλημα.

Στις 24 Νοεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει την Ρεάλ Μαδρίτης (9η αγωνιστική), ενώ την ίδια μέρα η εθνική θα αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μεγάλη Βρετανία ( ενώ μια μέρα νωρίτερα,ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρμάνι).

Η δεύτερη φορά είναι στις 22 Φεβρουαρίου του νέου έτους, εκεί όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίζει τη Βαλένθια στο ΣΕΦ, ημέρα όπου η εθνική θα έχει εντός έδρας παιχνίδι με ομάδα που θα προκύψει από τα προκριματικά (δεν είναι γνωστή ακόμη). Να αναφέρουμε πως την επομένη ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στη Μόσχα για να αντιμετωπίσουν τη Χίμκι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε