Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Έτο: Εύχομαι να μείνει ο Μπόλονι

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Τον μέχρι τώρα απολογισμό της σεζόν έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός του ΠΑΟΚ που εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας ο Λάζλο Μπόλονι.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Ετο στον “Αθλητικό Metropolis”:

Για το αν υπάρχει θέμα κούρασης: “Δεν είμαστε κουρασμένοι. Οταν παίζαμε Κυριακή, Πέμπτη, μπορούσαμε να το πούμε αυτό, τώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε κουρασμένοι”.

Για τα δύο πρόσωπα που παρουσιάζει ο ΠΑΟΚ: “Δεν έχω απάντηση, τους τελευταίους δύο μήνες δεν παίζω λόγω τραυματισμού, ωστόσο, κουβεντιάζουμε με τους συμπαίκτες μου. Κανένας ούτε εγώ δεν μπορούμε να δώσουμε απάντηση γιατί παρουσιαζόμαστε διαφορετικοί στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Είναι κάτι που πρέπει να λύσουμε και να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ”.

Για το αν μπορούν να εκμεταλλευτούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός: “Θα σκότωνα, θα έδινα και την ζωή μου για να πάρουμε την πρώτη θέση στα πλέι οφ και να παίξουμε Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αντιλαμβανόμαστε όλοι το ίδιο την ευκαιρία, πρέπει να την αρπάξουμε”.

Για το τι πρέπει να αλλάξει αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ: “Μόνο εμείς οι παίκτες μπορούμε να τα αλλάξουμε όλα. Αν δεν αλλάξουμε εμείς και ο προπονητής να φύγει και η διοίκηση να αλλάξει δεν θα γίνει κάτι. Πρέπει να δώσουμε 30% παραπάνω από ότι τώρα για να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια. Δεν υπάρχει λόγος να φύγει ο προπονητής, εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα”.

Για το μπουκάλι που είχε κρύψει στο σορτσάκι του κατά την διάρκεια αγώνα: “Χτύπησε ο Γκαρσία, έτρεχε αίμα. Πήρα ένα μπουκάλι νερό να του το δώσω και εκείνη την ώρα ο διαιτητής είπε ξεκινάει το ματς. Για αυτό το έκρυψα στο σορτσάκι μου, για να συνεχίσουμε χωρίς προβλήματα”.

Για τις αποχωρήσεις παικτών τον περασμένο Ιανουάριο: “Πρέπει να ξεχάσουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον οι Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, μας λείπουν αλλά πρέπει να το ξεχάσουμε. Μας λείπει η μεγάλη εμπειρία του Κοντρέρας στην άμυνα και μπροστά όλη η ενέργεια του Βιεϊρίνια, έκανε καλή δουλειά, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε”.

Για τις δηλώσεις του Μπόλονι ότι ίσως αφήσει τον ΠΑΟΚ: “Δεν μπορώ να ξέρω τι έχει στο μυαλό του και αν έχει προβλήματα, μας επηρεάζει, πάντως, αυτό που γίνεται. Εγώ εύχομαι να μείνει στον ΠΑΟΚ γιατί πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί”.

Για το παιχνίδι με την Δόξα Δράμας: “Κάποια στιγμή πρέπει να το γυρίσουμε. Χάσαμε πολλά παιχνίδια στην Τούμπα, ο κόσμος είναι λογικά στεναχωρημένος, ξέρω για την οικονομική κρίση, ότι ο κόσμος δυσκολεύεται να έρθει στο γήπεδο, αλλά ελπίζω ότι θα κερδίσουμε την Δόξα και θα μπούμε δυνατά στα πλέι οφ”.

Για το ποιος από τους Βρύζα, Ζαγοράκη είναι πιο κοντά στους παίκτες: “Και οι δύο ήταν κοντά μας. Ο Βρύζας σε σχέση με τον Ζαγοράκη μπορώ να πω ότι είναι πιο κοντά μας, κάνει δύσκολη και σκληρή δουλειά”.

Για το ότι κάποιοι παίκτες του ΠΑΟΚ είναι μεγάλοι ηλικιακά: “Παρά την ηλικία τους κάποιοι παίκτες είναι καλοί. Απόδειξη ο Γκαρσία που είναι ένας από τους καλύτερους μέσους του πρωταθλήματος. Οι νέοι παίκτες πρέπει να δίνουν το 200% και πίσω από τον ενθουσιασμό τους να ερχόμαστε εμείς με την εμπειρία μας για να κλειδώσουμε το παιχνίδι”.

Για τους Γκαρσία και Λίνο: “Δεν έχουμε άλλον παίκτη σαν τον Γκαρσία στον ΠΑΟΚ, δίνει ποιότητα και οργανώνει το παιχνίδι. Πρέπει να μείνει, όπως και ο Λίνο. Προσέξτε το 80% των γκολ έρχονται από μπαλιές του Λίνο, πρέπει να μείνουν”.

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από Παναθηναϊκό και ΑΕΚ: “Στην επίθεση Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος και από τους δύο. Πρέπει, όμως, να παίζουμε πιο επιθετικά, να πετυχαίνουμε ένα, δύο γκολ και να παίρνουμε τα παιχνίδια”.

Για το ποιους νέους ξεχωρίζει: “Σταφυλίδης, Αποστολόπουλος, Γιάννου είναι παίκτες με ταλέντο, αλλά είναι νέα παιδιά. Πρέπει να δουλέψουν, έχουν ποιότητα, μετά από 2-3 χρόνια ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει παίκτες πρώτης γραμμής”.

Η υπόσχεσή του στον κόσμο του ΠΑΟΚ: “Θα δώσουμε το 200% για να βγούμε πρώτοι στα πλέι οφ. Θέλω να γυρίσω γρήγορα στους αγωνιστικούς χώρους, το μυαλό μου είναι μόνο στον ΠΑΟΚ και θέλω να είμαι εδώ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε