Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Ετοιμασίες, κίνηση και νόστιμο κεμπάπ στην Πόλη

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη και ο Νικήτας Δρόσος που τους ακολουθεί σας μεταφέρει τις πρώτες του εντυπώσεις από την πόλη που θα φιλοξενήσει το Final 4.

Αποστολή NewsIt στην Κων/πολη: Νικήτας Δρόσος

Η ζωή στην Πόλη αυτές τις μέρες κυλάει σε ρυθμούς φάιναλ φορ. Οι μπασκετικοί Τούρκοι μπορεί να είναι πικραμένοι που Εφές και Φενέρ δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν το τρόπαιο στο ίδιο τους το σπίτι, όμως, τουλάχιστον μια μέρα πριν την έναρξη των αγώνων, μοιάζουν έτοιμοι να υποδεχθούν Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΤΣΣΚΑ και Μπαρτσελόνα στο δικό τους πάρτι με τους δικούς τους καλεσμένους.

Το μόνο που μπορεί να πει κανείς ότι καθιστά την Κωνσταντινούπολη αφιλόξενη αμέσως με το που πατάς το πόδι σου σ’ αυτήν είναι οι δρόμοι της. Κολασμένη κίνηση, οδήγηση χειρότερη κι από Ελλάδα, με ουρές στα φανάρια που ξεπερνούν κατάστασης Πειραιώς με την Ομόνοια κλεισμένη από διαδήλωση.

Το γήπεδο ολοκαίνουργιο και οι ετοιμασίες σε πυρετώδεις ρυθμούς. Ακόμα και το απόγευμα της Τετάρτης, όμως, τα πάντα έμοιαζαν να είναι έτοιμα και μόνο κάποιες τελευταίες λεπτομέριες έπρεπε να διευθετηθούν.

Σίγουρα η Πόλη θα έχει πιο έντονο χρώμα όταν καταφθάσουν τα ερυθρόλευκα και πράσινα καραβάνια. Οι Ρώσοι θα καταλάβουν τις παμπ με την καλή βότκα και οι Ισπανοί θα σαρώσουν κάθε παραλιακή καφετέρια που έχει λιακάδα. Οι Έλληνες θα κλέψουν την παράσταση, ας ελπίσουμε, όμως, μόνο με την φωνή τους και το μπάσκετ τους…

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε