Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ετοιμάζει αλλαγές ο Σάντος – “Βλέπουν” ενδεκάδα Τζιόλης, Καφές

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Το παιχνίδι της Τρίτης με την Κροατία, στο Ζάγκρεμπ , έχει αποκτήσει χαρακτήρα τελικού για την Εθνική μετά τη “γκέλα” με την Γεωργία στην πρώτη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2012. Αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα σκέφτεται ο Σάντος.

Η “γαλανόλευκη” θα αντιμετωπίσει μία από τις βασικές αντιπάλους για την πρόκριση και μάλιστα εκτός έδρας και το θετικό αποτέλεσμα κρίνεται απαραίτητο προκειμένου να μην βρεθεί από πολύ νωρίς μακριά από την κορυφή του γκρουπ.
Ο Φερνάντο Σάντος φαίνεται διαθετειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στη διάταξη της ομάδας και τα πρόσωπα καθώς το σύστημα με τον ρόμβο δεν είχε τα αποτελέσματα που προσδοκούσε στην πρεμιέρα με την Γεωργία.

Με όλα αυτά πιθανό είναι δίπλα στον Κατσουράνη να προστεθεί ένας εκ των Τζιόλη ή Καφέ στη θέση του αμυντικού μέσου με στόχο να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η μεσαία γραμμή στην αναμέτρηση με την Κροατία.

 
Το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επί ελληνικού εδάφους καθώς την Δευτέρα θα αναχωρήσει για το Ζάγκρεμπ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε