Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Ετοιμάζει “εκπλήξεις” ο Φερέιρα για το Αγρίνιο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 Ελλείψει του τιμωρημένου Λέτο και των τραυματιών Κουίνσι και Ρούντολφ, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προορίζει για την κορυφή της επίθεσης τον Τοτσέ, στο ματς με τον Παναιτωλικό. Θέση βασικού διεκδικεί  ο Καραγκούνης.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο 65χρονος τεχνικός έδειξε πως θέση στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να πάρουν οι Τοτσέ και Καραγκούνης.

Ο Ισπανός επιθετικός τοποθετήθηκε στην ομάδα των βασικών ενώ του δόθηκε συγκεκριμένη θέση στην άμυνα, όταν η ομάδα αποκρούει κόρνερ αντιπάλου, στο πρώτο δοκάρι.

 
Παράλληλα, ο Γιώργος Καραγκούνης είναι πολύ πιθανό να αρχίσει τον αγώνα στο Αγρίνιο αντί του Κλέιτον, με τον Φερέιρα να ζητάει από τον Έλληνα μέσο να εκτελέσει έξτρα πέναλτι στην προπόνηση (αφού λείπει ο Λέτο)
 
Τέλος, φαίνεται πως ο Λουκάς Βύντρα κερδίζει τη μάχη από τον Στέργο Μαρίνο για το δεξί άκρο της άμυνας.
 
Η πιθανότερη σύνθεση των “πράσινων” στην αναμέτρηση του Αγρινίου είναι η ακόλουθη: Καπίνο, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Σιμάο, Κατσουράνης, Ζέκα, Μαυρίας, Κλέιτον ή Καραγκούνης και Τοτσέ.
 
Εκτός της 20μελούς αποστολής έμειναν οι: Λέτο, Κουίνσι, Ρούντολφ, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Κοτσόλης, Σεϊταρίδης, Ιωαννίδης και Μπιάρσμιρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε