Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Ετοιμάζει κίνηση για Μπατίστ ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μπορεί η Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ να διέψευσε ότι ο Μπατίστ φεύγει, όμως ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να τον ξαναφέρει στην Ελλάδα.

Για να συμβεί το οτιδήποτε θα πρέπει πρώτα ο Αμερικανός σέντερ να μείνει ελεύθερος από την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ. Ο Μπατίστ δεν είναι ικανοποιημένος στην Τουρκία ενώ και η ομάδα περίμενε περισσότερα από αυτόν.

Οι πληροφορίες θέλουν τις δύο πλευρές να οδηγούνται σε διαζύγιο αν και κάτι τέτοιο δεν είναι απλό αφού ο Μπατίστ δεσμεύεται με διετές, πλουσιοπάροχο, συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που το διαζύγιο βγει, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει αποφασίσει να κάνει κίνηση και να ξαναντύσει στα “πράσινα” τον Αμερικανό σέντερ που λατρεύεται από τον κόσμο της ομάδας.

Αυτό θα είναι και μία εντυπωσιακή απάντηση στον Ολυμπιακό ο οποίος απέκτησε τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Οι “πράσινοι” θεωρούν ότι ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Γεωργιανό για να φανεί ότι τον έκλεψε από τον Παναθηναϊκό.

Σύντομα θα φανεί αν ο Μπατίστ θα επιστρέψει στην Ελλάδα αφού η προθεσμία που έχουν οι ομάδες για να δηλώσουν τους παίκτες στο Top 16 της Ευρωλίγκας εκπνέει την Τετάρτη.

Διαβάστε ακόμα…

Διαψεύδει η Φενερμπαχτσέ το “διαζύγιο” με Μπατίστ

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι

Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Σερμαντίνι!

Σκέψεις αποδέσμευσης του Μπατίστ από Φενέρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε