Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

“Έτοιμη η ΑΕΚ για να πάρει θετικό αποτέλεσμα”

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η αποστολή της Ένωσης αναχώρησε για το Βέλγιο όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Άντερλεχτ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Το… έριξαν έξω στην ΑΕΚ – Ψησταριές στα Σπάτα

Χωρίς διάθεση για πολλές κουβέντες οι παίκτες της ΑΕΚ αναχώρησαν από το Ελ. Βενιζέλος. Στόχος της Ένωσης είναι το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Άντερλεχτ που θα τη βάλει δυνατά στο κόλπο της πρόκρισης.

Οι σημαντικές απουσίες των Μάκου, Καφέ αλλάζουν τα πλάνα του Χιμένεθ που θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα τους Βάργκας, Γκέντσογλου στο κέντρο.

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο μόνος που μίλησε στο αεροδρόμιο ήταν ο σκόρερ του “χρυσού” γκολ στην Τιφλίδα, Λεονάρντο:

“Οι απουσίες που έχουμε είναι αρκετές αλλά έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν αυτά τα κενά. Έχουμε ετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι και είμαστε έτοιμοι και πάμε στο Βέλγιο για ένα καλό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι θέλει υπομονή 90 λεπτά. Όποιος αντέξει περισσότερο μέχρι το τέλος του αγώνα θα πάρει το αποτέλεσμα που θέλει. Και εμείς αυτό θέλουμε να κάνουμε και έχουμε στόχο το καλό αποτέλεσμα».
Και οι δύο ομάδες έχουν αλλάξει. Δεν είναι αυτό που ήταν πέρσι. Ο προπονητής έχει το μυαλό του στην ομάδα, μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα και οι παίκτες που θα μπουν μέσα θα κάνουν το καλύτερο.
Θα ήταν καλύτερο να είχαμε παίξει αγώνες πρωταθλήματος για να είμαστε πιο έτοιμοι. Δεν είναι όμως δικαιολογία αυτό γιατί έχουμε κάνει καλές προπονήσεις και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα.”

Ο Μανόλο Χιμένεθ πήρε μαζί του 20 παίκτες:

Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Κοντοές, Μανωλάς, Δέλλας, Κάλα, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Καράμπελας, Λαγός, Βάργκας, Γκούντγιονσεν, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Γκέντσογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε