Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Έτοιμο το πλάνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με έτοιμα τα σχέδια για την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια θα συναντηθεί με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, ο πρόεδρος της ΑΕΚ. Σε καλό κλίμα η συνάντηση με τον Μπιτσαξή. Επαφές με ξένες τράπεζες για την χρηματοδότηση. Δηλώσεις από την πρώτη προπόνηση.

H πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ-Λύμπε: Αν δεν πίστευα στον τίτλο δεν θα ήμουν εδώ

Ένα όνειρο πολλών χρόνων είναι έτοιμο να ξαναζωντανέψει για τον κόσμο της ΑΕΚ. Η κατασκευή ενός νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια βρίσκεται στις προτεραιότητες του Σταύρου Αδαμίδη που έχει προγραμματίσει τις κινήσεις του προς αυτή την κατεύθυνση.

 
Ο πρόεδρος της ΑΕΚ μαζί μαζί με τον πρόεδρο της Ερασιτεχνικής Δημήτρη Χατζηχρήστο και το γενικό γραμματέα Δημήτρη Τόγελο της και τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Βούρο είχαν συνάντηση με τον γενικό γραμματέα αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή στην οποία έλαβαν διαβεβαιώσεις πως διευκολυνθεί η προσπάθεια για την κατασκευή του γηπέδου.
 
Επίσης, έγινε ξεκάθαρο από την Πολιτεία πως δεν θα υπάρχει καμία οικονομική βοήθεια από το κράτος. Ωστόσο, αυτό στην ΑΕΚ το γνώριζαν και ήδη ο Σταύρος Αδαμίδης έχει ξεκινήσει τις επαφές με τράπεζες του εξωτερικού για να αναλάβουν την χρηματοδότηση του νέου γηπέδου.
 
Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες οι ιθύνοντες της ΑΕΚ θα έχουν συνάντηση με την Υπουργό Περιβάλλοντος, Τίνα Μπιρμπίλη, στην οποία θα παρουσιάσουν έτοιμο πλάνο για κατασκευή γηπέδου στην ιστορική έδρα της “Ένωσης”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε