Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι ο Φουστέρ!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, για το ντέρμπι με τον Παναθηβναϊκό, τέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ, ο οποίος την Παρασκευή έβγαλε κανονικά όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Στου Ρέντη και ο Τζεμπούρ.
“Πανικός” για τα… μαγικά χαρτάκια του ντέρμπι (ΦΩΤΟ&VIDEO)

“Τσεκάρει” Αβραάμ η Ντόρτμουντ

Μόνχε: Να σκοράρω πάλι κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Διαψεύδει ο Φουστέρ για Ριέρα

Ευχάριστα νέα προέκυψαν για τον Βάσκο τεχνικό του Ολυμπιακού, μετά το πέρας της προπόνησης της Παρασκευής, καθώς ένα από τα… πολύτιμα βέλη του, επέστρεψε στην φαρέτρα του.

 
Ο Νταβίντ Φουστέρ ακολούθησε σήμερα ομαδικό πρόγραμμα, όπως ήταν και η εκτίμηση, και έτσι θα δώσει το “παρών” στο μεγάλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
 
Εφόσον ακολουθήσει κανονικά τον ρυθμό των προπονήσεων μέχρι την ημέρα του ντέρμπι, τότε πιθανότατα ο Βαλβέρδε θα τον υπολογίζει και για την 11άδα του Ολυμπιακού.
 
Εκτός του Φουστέρ ο Βαλβέρδε είδε στο Ρέντη και τον Τζεμπούρ. Ο Αλγερινός επέστρεψε μετά από άδεια που πήρε από την εθνική του ομάδα για να ενσωματωθεί στις προπονήσεις για το ντέρμπι. Ακολούθησε πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.
 
Από την πλευρά του, ο Φέισα ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. Οι παίκτες του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Η αυριανή προπόνηση ορίστηκε στις 10:30.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε