Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα

Έτοιμος να γράψει ιστορία – Ατρόμητος-Νιουκάστλ (20:00)

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς συμπληρώνει 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια ως προπονητής και θέλει να το γιορτάσει με νίκη κόντρα στην Νιουκάστλ, η οποία θα επιτρέψει στον Ατρόμητο να πάει στην Αγγλία με πιθανότητες πρόκρισης.

Από την ώρα της κλήρωσης οι Περιστεριώτες ζουν και αναπνέουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Κόντρα στην “μεγάλη” Νιουκάστλ οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχουν μπροστά τους μία τεράστια πρόκληση και καθόλου άγχος.

Στόχος είναι η νίκη που θα αυξήσει τις πιθανότητες για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς που συμπληρώνει απόψε 130 ευρωπαϊκά παιχνίδια και μπαίνει στην πρώτη δεκάδα της λίστας, αναμένεται να παρατάξει τον Ατρόμητο με τον Ιτάνζ στο τέρμα. Ο Φυτανίδης και ο Λαζαρίδης θα ξεκινήσουν στα στόπερ, έχοντας στα δεξιά τους τον Σκόνδρα και στα αριστερά τους τον Γιαννούλη. Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Ιγκλέσιας, Δημούτσος και Μπρίτο, με τους Επστάιν και Μπέλιτς να παίζουν πολύ κοντά τους και να δίνουν βοήθειες στον ανασταλτικό τομέα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Κούτσι.

Ο τεχνικός της αγγλικής ομάδας, Άλαν Πάρντιου, άφησε εκτός αποστολής τους Ντεμπά Μπα, Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, Τσικ Τιοτέ, Σόλα και Σάμι Αμεόμπι, Χάρις Βούκτσιτς και Σέιν Φέργκιουσον, ενώ προβληματίζεται αρκετά και από την υψηλή θερμοκρασία στην χώρα μας.

Όσον αφορά την ενδεκάδα των “ανθρακωρύχων”, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χάρπερ με την τετράδα στην άμυνα του να αποτελείται από τους Περτς, Τέιλορ, Σίμπσον και Σαντόν. Τα δύο αμυντικά χαφ θα είναι οι Μπιγκιριμάνα και Ανίτα και την τριάδα μπροστά τους θα συνθέσουν οι Ομπερτάν, Γκουτιέρεζ, Αμαλφιτανό με μοναδικό προωθημένο τον Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε