Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Έτοιμος ο Καντέ – Πρωτοσέλιδη “πώρωση” στην Παιανία

ΦΩΤΟ ΕUROKINISSI.

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του ενόψει του μεγάλου Σαββατιάτικου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ. 150 οπαδοί και μία έκπληξη περίμενε τους παίκτες όταν έφτασαν στην Παιανία.

Στους τοίχους των αποδυτηριών οι άνθρωποι της ομάδας είχαν αναρτήσει κάποια από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων που στηρίζουν τον Ολυμπιακό, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να “πωρώσουν” ακόμη περισσότερο τους παίκτες ενόψει του μεγάλου ντέρμπι.

Κάποια από τα πρωτοσέλιδα που είδαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού στον τοίχο των αποδυτηρίων της Παιανίας

Από εκεί και πέρα στα αγωνιστική ο Νίκος Νιόπλιας είδε με ικανοποίηση όλους τους παίκτες που υπολόγιζε να προπονούνται κανονικά.

Λέτο και Νίνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και όπως ήταν γνωστό εδώ και ημέρες έμειναν εκτός αποστολής.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο  Νιόπλιας είναι οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σαριέγκι, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Γκοβού, Γκαρσία, Σισέ, Πετρόπουλος, Μαυρίας.

Όσον αφορά στα πλάνα του Κοζανίτη τεχνικού για την ενδεκάδα, οι θέσεις που παίζονται είναι του αριστερού χαφ και
του κεντρικού μέσου που θα αποτελέσει την τριάδα μαζί με Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο.

Το πιθανό σχήμα του Παναθηναϊκού:

Τζόρβας, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης, Σιμάο, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.

Ο Νικόλας Πατέρας δεν επισκέφτηκε αυτή τη φορά τους παίκτες. Στην Παιανία βρέθηκαν περίπου 150 οπαδοί του Παναθηναϊκού οι οποίοι μίλησαν με τους παίκτες:

“Θέλουμε να παίξετε με πάθος. Έχουμε χάσει τα δύο τελευταία χρόνια από αυτούς και δεν υπάρχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα εκτός από την νίκη. Να παίξετε περισσότερο από όσο μπορείτε.”

Ο Τζιμπρίλ Σισέ ήταν αυτός που μίλησε από την πλευρά των παικτών:

“Ξέρω τι σημαίνει αυτό το παιχνίδι για εσάς και τον Παναθηναϊκό μας. Θα το μεταφέρω στους παίκτες. Σας διαβεβαιώνω ότι όλοι θα έχουν το πάθος που πρέπει μέσα στο γήπεδο.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε