Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτοιμος ο Μπάρι, προπονήθηκε ο Μπέκαμ

Ο Ριο Φέρντιναντ στην αρχή της προπόνησης
Ο Ριο Φέρντιναντ στην αρχή της προπόνησης, πριν τραυματιστεί, ΦΩΤΟ REUTERS

Ο Φάμπιο Καπέλο είδε με ικανοποίηση τον Γκάρεθ Μπάρι να προπονείται, αλλά έχασε τον Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος τραυματίστηκε.

Ο Γκάρεθ Μπάρι, δείχνει να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και όπως όλα δείχνουν, θα είναι στη διάθεση του Ιταλού τεχνικού για τον πρώτο αγώνα της Αγγλίας, για το Μουντιάλ. Βέβαια, ο παίκτης θα συνεχίσει να βρίσκεται υπό την συνεχή επίβλεψη του ιατρικού τιμ, αλλά τα πρώτα δείγματα στο “Ρογιαλ Μπάφοκενγκ”, όπου έχει καταλύσει η Αγγλία είναι ενθαρρυντικά.

Εν τω μεταξύ, με κόκκινη εμφάνιση έκανε προπόνηση ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να αγωνιστεί στο Μουντιάλ, λόγω του τραυματισμού του, αλλά θέλησε να κάνει ζέσταμα, για να μην χάσει τη “φόρμα” του. Ο Άγγλος βρίσκεται στη Νότια Αφρική μαζί με την Εθνική ομάδα της χώρας του και έχει συμβουλευτικό ρόλο, δίπλα στον Φάμπιο Καπέλο.
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έδειχνε να πονάει τη στιγμή που έκανε ζέσταμα.

Τα κακά νέα για τον Ιταλό προπονητή είναι ότι λίγο πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης, τραυματίστηκε ο Ρίο Φέρντιναντ. Ο αμυντικός των “λιονταριών” χτύπησε στο γόνατο σε μία σύγκρουση και αποχώρησε από το προπονητικό κέντρο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις.
 
Η πρεμιέρα της Αγγλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι στις 12 Ιουνίου, με αντίπαλο τις ΗΠΑ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε