Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Έτοιμος ο “Σόφο”

Με όλα του τα όπλα θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Σχορτσιανίτης προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το παρών στο ΣΕΦ.

Ο θηριώδης σέντερ υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία η οποία ήταν καθαρή και έτσι θα βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού για το ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Στην τελευταία προπόνηση το παρών έδωσε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος για να εμψυχώσει τους παίκτες της ομάδας του. 

Για το πιαχνίδι της Κυριακής μίλησε ο Παναγιώτης Γιαννάκης

“Είναι ένα ντέρμπι που γίνεται αρκετά νωρίς, αλλά η νίκη σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι σίγουρα ξεχωριστή. Εμείς θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι. Όσο βελτιώνουμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία μας σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, τότε τόσο περισσότερο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Η ήττα στο Βελιγράδι όπως και όλες οι ήττες πρέπει να μας κάνουν πιο σκληρούς. Οι δυσκολίες πρέπει να σε δυναμώνουν γιατί η σεζόν τώρα ξεκίνησε και ο δρόμος είναι μακρύς.”

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βαιλόπουλου

“Κάθε φορά που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό έστω κι αν βαθμολογικά μπορεί να μη σημαίνει πολλά όπως μας έχει διδάξει η ιστορία. Οι παίκτες και των δύο ομάδων θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο θα πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι στο Βελιγράδι έχει τελειώσει για εμάς. Πήραμε ένα καλό μάθημα και συνεχίζουμε. Δεν προλαβαίνουμε να μένουμε πίσω.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε