Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Έτοιμος ο Σπανούλης για τη “μητέρα των μαχών” – Πλήρης ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Το μοναδικό ερωτηματικό για τον τελικό του κυπέλλου ήταν η συμμετοχή του Βασίλη Σπανούλη. Ο διεθνής γκαρντ προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ίβκοβιτς. Ο Παναθηναϊκός έρχεται με φόρα από το έκτο Ευρωπαϊκό του τρόπαιο και θέλει να πάρει ρεβάνς για την περυσινή ήττα.

Διαμαντίδης-Παπαλουκάς: Μην πληγώσετε ξανά το μπάσκετ!

Οι “αιώνιοι” ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον τελικό κυπέλλου που θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 18.30 στο κλειστό του Ελληνικού.

Ένα ματς που είναι το μεγαλύτερο της Ευρώπης, βάσει ρόστερ και ονομάτων αλλά δυστυχώς ακόμη μία χρονιά θα γίνει με την παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Οι δύο μονομάχοι παρέλαβαν από 900 εισιτήρια, σε ένα κλειστό που έχει χωρητικότητα 14.500… Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια και η προσέγγιση του γυμναστηρίου χωρίς εισιτήριο θα είναι αδύνατη.

Στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού έδωσαν το παρών και οι μεγαλομέτοχοι της ομάδας. Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος με την παρουσία τους θέλησαν να “ντοπάρουν” τους παίκτες που καλούνται να δώσουν απαντήσεις.

Ο Σπανούλης έβγαλε το πρόγραμμα χωρίς πρόβλημα και έτσι αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη 12άδα. Εκτός είναι οι Βασιλόπουλος, Νεστέροβιτς.

Από την άλλη ο Παναθηναϊκός με τον αέρα του Πρωταθλητή Ευρώπης θέλει να πάρει το δεύτερο φετινό του τρόπαιο και να διεκδικήσει ένα ακόμη τρεμπλ.

Ο Ομπράντοβιτς δεν αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε