Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Έτοιμος ο Χριστοδουλόπουλος! – Πριμ από Αλαφούζο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος δηλώνει πως είναι έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στην Μάλαγα και θέτει υποψηφιότητα ακόμα και για την βασική ενδεκάδα, ενώ ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζεται να “χρυσώσει” τους παίκτες σε περίπτωση πρόκρισης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

“Είμαι καλά, δεν πονάω. Μπορώ να παίξω”, έλεγε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σε όσους τον ρωτούσαν κατά τη διάρκεια της πτήσης για τη Μάλαγα και σε διάστημα τριών ημερών κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε με το διάστρεμμα που υπέστη στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ο διεθνής μέσος θέτει σοβαρή υποψηφιότητα ακόμα για την βασική ενδεκάδα, ωστόσο πολλά θα ξεκαθαρίσουν μετά την τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού, την Τρίτη. Ο Χριστοδουλόπουλος διεκδικεί ουσιαστικά μία θέση μεταξύ των Τοτσέ, Πετρόπουλο και Φορναρόλι στο 4-2-3-1 που έχει στο μυαλό του ο Φερέιρα.

Ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα, οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες και Σπυρόπουλος από δεξιά προς τα αριστερά. Στο κέντρο, ο Βιτόλο με τον Κατσουράνη θα είναι οι δύο αμυντικοί μέσοι και μπροστά τους, οι Ζέκα, Σισοκό και Μαυρίας.

Από και πέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος θα μεταβεί το βράδυ της Τρίτης στη Μάλαγα μαζί με τον Δημήτρη Γόντικα, βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Παιανία, πριν από την αναχώρηση της αποστολής και μίλησε στους ποδοσφαιριστές, κάτι που είχε κάνει και πριν από το ταξίδι στη Σκωτία για το παιχνίδι με τη Μάδεργουελ.

«Θέλω να σας ευχηθώ καλή επιτυχία για το δύσκολο παιχνίδι που σας περιμένει. Απέναντι στη Μάδεργουελ κάνατε το καθήκον σας και πετύχατε τον βασικό μας στόχο. Τώρα προσπαθήστε να κάνετε την υπέρβαση και να επιστρέψουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Να μην έχετε άγχος, θέλω να τα δώσετε όλα και εμείς θα είμαστε δίπλα σας. Και να ξέρετε, πως φυσικά και δεν σας έχουμε ξεχάσει με το πριμ των 500.000€ που υποσχεθήκαμε για τα παιχνίδια με τους Σκοτσέζους. Μετά τα ματς με τη Μάλαγα, θα επιβραβευθείτε συνολικά…», είπε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της “Παναθηναϊκής Συμμαχίας”.

Τοτσέ: Θα παίξουμε για το διπλό

Πέταξε για την Ισπανία ο Παναθηναϊκός – “Πάμε για την πρόκριση”

Στη ΝΕΤ το Μάλαγα-Παναθηναϊκός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε